Теодора, Тони Стораро и Кондьо гостуват на „Dobre do6al v Bulgaria“

Теодора, Тони Стораро и Кондьо „побългаряват” чужденците от „Шоуто на Слави”

Теодора, Тони Стораро и Кондьо ще бъдат гости в „Шоуто на Слави” по bTV на 29.04 (четвъртък) и 30.04 (петък). Изпълнителите на Diapason Records ще  вземат участие в актуалния проект „Dobre do6al v Bulgaria” и ще представят по една своя хитова песен. Чужденците ще се включат в презентирането на парчетата с атрактивен номер, като по този начин ще се докоснат до най-популярния жанр у нас.

Всеки от чужденците вече е разпределен в „тандем” с някоя от поп-фолк звездите. Задачата, носеща името „Нощен живот”, изисква от участниците да представят интересен номер, по време на изпълненията на популярните певци. По този начин чуждестранните гости ще покажат способността си за интегриране в българската културна среда.

В четвъртък (29.04) ще се изяви примата на Diapason Records – Теодора, която ще си партнира с австриеца  Ервин Линдбихлер. В петък (30.04) Тони Стораро ще се появи в компанията на американката Линдзи Солтцгивър, а Кондьо ще се представи заедно с  гвинейката Айсату Диало.

Не пропускайте да гледате уникалните изпълнения на Теодора, Тони Стораро и Кондьо заедно с чужденците от проекта „Dobre do6al v Bulgaria”  в „Шоуто на Слави” по bTV на 29.04 (четвъртък) и 30.04 (петък) от 22.30 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 април 2010 г.