Тео от „Седем часа разлика“ катастрофира пиян

Тео и Явката попадат в тежка катастрофа – в следващия епизод на „Седем часа разлика“ – на 17 октомври по bTV

Неочакван подарък ще получи Нина Роси в следващия епизод на „Седем часа разлика“, този вторник, 16 октомври, от 21:00 часа по bTV. Распутин разкрива, че българката е влюбена, но няма представа за плана, който  двете с Алеся са замислили. Руснакът решава да направи много скъп и неочакван подарък на Нина.

Междувременно, в София Светлана не може да остави нещата така и след писмото на баща си решава да се срещне отново с Таня Стоева, този път убедена, че съдийката казва истината. Темата на разговор е Кирил Коцев и двете заключават, че вече имат общ враг.

Въпреки че е ядосана на Роки, Мая все пак се среща с него, Слав, Тео и Явор в бара, за да гледат записа от охранителната камера в хотела, в който беше убит Миро. Без да знае, че внуците на Карлов не са информирани, че той е бил убит, момичето се изпуска за разследването и предположенията на полицията.

От отчаяние, че е загубил двама от любимите си хора, Тео злоупотребява с алкохола, а Явор не може да го спре да се качи зад волана и двамата катастрофират. Колко тежко е състоянието им, зрителите ще разберат в епизода на „Седем часа разлика“ във вторник, 17 октомври, от 21:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2012 г.