Тео Ангелов от СКАТ с усмирителна риза за АТАКА по bTV

Меглена Кунева, Хайгашот Агасян, Йордан Соколов и Татяна Дончева гостуват на Антон Хекимян този уикенд

На 11 януари гости в студиото на „Тази събота” ще бъдат журналистите Теодор Ангелов, Найо Тицин, Лиана Панделиева и Петьо Блъсков, които в духа на горещите политически събития от изминалата седмица, ще дискутират по темата „Има ли усмирителна риза за „Атака”. В коментар по темата ще се включат и д-р Мирослав Ненков и психологът Росен Йорданов. Известният български композитор, певец и инструменталист Хайгашот Агасян ще отговори на въпроса защо е бил нападнат от Пламен Орешарски. Гост на Антон Хекимян ще бъде и Меглена Кунева, която ще говори за морала в политиката, първите седем години на депутатите и споразумението с ГЕРБ за новите избори.

Родителите на едно от загиналите момчета при жестоката катастрофата навръх Великден в Симеоновград през 2011 година ще изкажат позицията си относно окончателните присъди за виновните. В предаването ще се включат и българи с писмо до министър-председателя на Великобритания  Джеймс Камерън с въпроса „Защо мрази българите?”. Първата поп-фолк дива у нас Тони Дачева ще разкрие пред зрителите плановете си за дете.

Гледай видео записи от предаването онлайн

На 12 януари в „Тази неделя” от 8.00 часа коментатори на седмицата ще бъдат журналистите Петьо Цеков и Момчил Инджов. Зрителите на bTV ще се срещнат още с Йордан Соколов – за реформаторите от 1989 година до днес и Татяна Дончева – за миналото на БСП и бъдещето на „Движение 21”. Ще разберем и как момче от разградско село се превръща в поп-звезда на Турция.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.