Телевизия ММ възкръсва в зала 1 на НДК

Телевизия ММ – Концертът

С грандиозен концерт-спектакъл на 25 март 2016 г. в зала 1 на НДК Телевизия ММ ще отбележи почти 20 години от създаването си.

Това ще е празник на най-доброто от програмата на телевизията и с музиката на изпълнителите и групите, които тя откри през последните 20 години, шест нови имена и една световна звезда.

За да се продължи традицията, която направи ММ толкова популярна, а именно подкрепата на българската музика, на шест нови имена ще бъде дадена възможност да поделят сцената с големите звезди. От 27 декември ще стартира и кампанията за избор на тези нови таланти, с онлайн гласуване на Фейсбук страницата на телевизията. Тя се осъществява в партньорство с ОРИК фестивал за независими артисти – платформата, която подпомага и дава сцена на независими професионални музиканти и артисти в сферата на сценичните изкуства.

Националният дворец на културата (НДК) е съорганизатор на грандиозното музикално събитие. Концертът ще бъде излъчен и по Нова телевизия, която е основен медиен партньор на събитието, а за онлайн феновете на хубавата музика ще бъде качен и в платформата Vbox7.com.

Билетите за концерта ще се продават на касите на Билетен център – НДК и на www.ticketportal.bg. от 01.01.2016 г. Първите 500 билета ще бъдат на промоционална цена от 30 лева.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 декември 2015 г.