Телевизия Bulgaria On Air – огромен екип, много предавания!

Малко повече от месец ни дели от старта на новата телевизия „България Он Ер“, съобщиха от мениджмънта на медията. Телевизията ще привлече вниманието на зрителите си със задълбочен анализ върху новините и събитията, които влияят на живота ни.

Програмният директор на телевизията Николина Димитрова съобщи, че основният стремеж на екипа на медията е през икономическта гледна точка да представя обективна и задълбочена информация, да не спестява въпроси, да поставя събитията в България в контекста на Европа и света. Телевизията ще  създава общности и ще работи за национално значими каузи, ще представя истории на успеха, ще се стреми да бъде медията на активните и позитивните хора.

На всеки кръгъл час зрителите ще гледат новини, спорт и информация за пазарите и борсите у нас и по света с преки включвания от кореспондентите от различни точки. Първите новини на България он ер са в в 7.00 часа сутринта, а последните в 22.30 часа.

Програмата на „България Он Ер“ ще започва със сутрешния блок „Он ер 7, 8, 9”. Той ще бъде максимално полезен за зрителите на телевизията. Ще се търси динамиката на започващия ден, ще се показва на живо началото на най-важните събития, ще има много сервизна информация. Времетраенето на сутрешния блок ще бъде три часа. Денят на зрителите на „България он ер” ще започва с  Йоанна Николова (на снимката горе).

„Денят он ер“ е информационният блок, който ще показва новините в развитие, с репортажи, много задълбочени коментари и анализи. Той ще се излъчва всеки ден от 19.30 до 21.00 часа. Предаването ще бъде с водещи Ивайло Лаков и Христов. Новините в „Денят он ер“ ще водят Радинела Бусерска и Милена Милотинова.  В новинарското аналитично предаване ще има и много пазарна и спортна информация.

Екипът на телевизия България Он Ер работи усилено върху авторската продукция на медията. Първите предавания, които ще видят зрителите са: „Бизнес знаци“– специалните репортерски проучвания и разработки; „Терминал“–  с гледната точка на чужденците и най-вече на представителите на външния бизнес за това как изглежда днешна България, какви са условията за инвестиции, в кои области виждат развитие и какво биха променили.

„5 минути книги“ е запазеното време за сериозната бизнес и икономическа литература показана през погледа на автора, преводача, или издателя у нас. „Бизнес класа“ е предаване за класните места, нестандартните бизнеси и некомерсиални личности, с автор и водещ Николай Николов.

Таня Кръстева ще води всекидневна кратка рубрика за парите, книжата, облигациите и финансовите ресурси. Предаването й ще се нарича „Мини бук”, а в края на седмицата ще има и едночасово издание – „Инвест бук”.

Четвъртата власт ще има своето запазено място в предаването  „Медиите Он Ер“ с автор Доника Ризова.

Зрителите ще научават и как решенията от Брюксел променят живота ни – това, в авторското предаване на Милена Милотинова – „Брюксел 1”.

Знаковите сделки от реалния и капиталовия пазар, представени в задълбочен анализ, ще са темата на седмичното предаване на Надя Маринова, „Сделка на седмицата”.

В програмата на телевизия „България Он Ер“ ще има много уникална документална продукция, която ще се излъчва за първи път в българския ефир: за световните икономики, за големите и най-популярните световни марки, за бизнес личностите, оставили своето име в изграждането на световни икономически конгломерати.

Очаквайте още подробности и снимки!

Владимир Сираков, „Пазари“:

Кузман Илиев, „Пазари“:

Коментари (0)

Публикувано в на 5 август 2011 г.