Теди Кацарова – Жена на нощта, видео хит с онлайн видео и снимки

Теди Кацарова – Жена на нощта, видео хит

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=q-BaSB-0MVU

След грандиозният концерт, с който отпразнува 20 години на сцена и бързото изчерпване на първия тираж на най-новия си пети албум – „Преродена“, певицата Теди Кацарова се хвърли в нова авантюра!

Засне клип в един от най-красивите и романтични градове на Европа – Париж, в началото на месец май.Песента се нарича „Жена на нощта“ и е композирана от балканския композитор – Алпер Джам, и самата Теди. Текстът е на Иван Бондоков, а загадъчният дълбок глас в песента е на един от най-известните текстописци и композитори на Турция с френски произход – Нино Варон.

Проектът е своеобразна коопродукция, реализирана и продуцирана от Огнян Иванов и Галип Кайъхан в Истанбул и „Бъстър студио“ в София.

Режисьор на лентата е талантливият фотограф Костадин Кръстев – Коко, монтажът е дело на Орлин Станев, а главните роли се изпълняват от Маргарита Христовa и Теодора Лишева от TL Dance и Виктор.

За прекрасната визия на певицата се постараха стилистът Николай Христов, фризьорът Даниел Младенов и гримьорите Елиза Попова и Цецо Андреев.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2015 г.