Теди Джорджо пуска в София – афтърпарти на награди „Балканика“!

Балкански звезди пеят на най-голямата сцена в България

DJ Теди Джорджо забива after party на Балканика мюзик телевижън в Night Flight

Най-голямата сцена, строена някога в България, ще посрещне единадесетте национални победители и гост-изпълнителите на Първите Балкански музикални награди в София. Грандиозното шоу в неделя, на което ще бъде определена най-добрата песен на Балканите за 2009 година, ще бъде на площад „Александър Батенберг“ с начален час 21:00.

Легендарните сръбски звезди Цеца Ражнатович, Оливер Мандич, Желко Йоксимович, гръцките Ана Виси, Сакис Рувас и DJ PANTELIS, турските Хадисе и Мурат Бос, нашите родни звезди Алисия, Тони Стораро, Емануела, Теодора, Миро, Графа и много други балкански изпълнители ще пристигнат у нас с частния самолет на собственикa на Пинк Интернешънъл Желко Митрович, който е партньор и ВИП гост на организаторите. Цеца и Оливер Мандич ще пеят в неделя на площада по време на церемонията по награждаването като специални гост-изпълнители.

По-късно партито ще се пренесе в култовия клуб на София NIGHT FLIGHT, където всички гости, участници и организатори на музикалното събитие на сезона на Балканика мюзик телевижън ще се потопят в брилянтния сет на DJ Теди Джорджо от Ара Мюзик и поп-фолк клуб 4as Pik.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2010 г.