Теди Александрова иска Мистър Секс „вътре в мене“ – видео

Теди Александрова представи „Мистър Секс“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8OOIVzppzJU

В официалния Youtube канал на телевизия „Планета“ меломаните вече могат да се насладят на най-новия клип на Теди Александрова. Той е към песента с провокативното заглавие „Мистър Секс“, по текст и музика на самата певица и аранжимент на Митко Петров.

Часове по-късно видеото имаше своята премиера в ефира на телевизия „Планета HD“, а от петък ще бъде факт и по „Планета ТВ„.

Преди време Теди сподели, че иска да представи нещо различно на своите фенове и ето, че спази своето обещание към тях.

Новото попълнение в репертоара й е с по-клубно, хаус звучене и по всичко личи, че ще се превърне в един от хитовете на лято 2013. За видеоклипа към песента звездата се довери на екипа на режисьора Николай Скерлев, а кадрите носят много свежо настроение.

Във видеото виждаме Теди в няколко красиви визии, които перфектно кореспондират с летните емоции, към които предразполага песента. Позитивните коментари на феновете, които вече видяха клипа, подсказват, че певицата и екипът са се справили отлично със задачата си.

Дали новото лятно предложение на Теди Александрова, „Мистър Секс“, ще се превърне в един от хитовете й, предстои да разберем.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.