ТЕ са за първи път по Discovery Channel – и са тук, за да убиват! с онлайн видео и снимки

ТЕ са за първи път по Discovery Channel – и са тук, за да убиват!

Четвъртъците станаха още по-интересни с нощта на лошите типове и добрите момчета само по Discovery Channel

Нощ на лошите типове и добрите момчета се излъчва през ноември и декември, всеки четвъртък от 21:00 часа само по Discovery Channel.

Премиерите на предаванията през ноември

10-те най-издирвани от ФБР премиера на 18-ти ноември, четвъртък, от 21.00 часа

10-те най-издирвани от ФБР” е изключително предаване, което разкрива сензационни факти около известния списък с „най-търсените бегълци” от Федералното бюро по разследване. Чрез интервюта с бивши и настоящи агенти на ФБР научаваме за самоличността на много от най-известните престъпници, чиито лица са по плакатите, разлепени от ФБР. Станете свидетели на залавянето на някои от тях – серийни убийци, гангстери и терористи, и научете как бихте могли да съдействате на спец частите при осъществяването на тези опасни акции.

Търси се: по дирите на убиеца премиера на 25-ти ноември, четвъртък, от 21.00 часа

Търси се: по дирите на убиеца” анализира опасността, която съществува при залавянето на безмилостни убийци в следствие на едни от най-големите разследвания на американската полиция. Всеки епизод показва неочаквани препятствия, заплетени ситуации и явни улики, които водят до арестуването на известните престъпници, изключително опасни за околните.

Срещнете се с истински професионални убийци като вашингтонския снайперист, който убива хора без определен мотив, и разберете дали все пак такива като него си дават сметка за действията си. 

Коментари (0)

Публикувано в на 11 ноември 2010 г.