Те направиха музика за „Доктор Хаус“ – сега свирят за Бареков! с онлайн видео и снимки

Те направиха музика за „Доктор Хаус“ – сега свирят за Бареков!

Имаме новина! Бареков потегли с каре дами и Massive Attack

От 15 ноември популярният тв водещ Николай Бареков отново е ранобуден, а с него на зазоряване стават и зрителите на ТВ7.

В първото издание на сутрешния блок на телевизията – „Бодилник“, видяхме, че особена разлика между „На Барекадата“ и „Гореща точка“ няма, но пък за сметка на това се насладихме и на бонус – дългоочаквания дебют в журналистиката на бившата адреналинка Жана.

Още от самото начало тя бе приготвила и изненада, представяйки сексапилните нови синоптички на предаването – бившата сървайвърка Ваня Бонева и „Мис Пловдив 2009“ Яна Чинкова.

Новият сутрешен блок на ТВ7 стартира с напълно обновени декори, нова опаковка и дори музикално оформление, което само по себе си също беше новина.

Оказа се, че музиката за рубриката „Гореща точка“ е дело на култовата банда Massive Attack, която сътвори и саундтрака на популярния сериал „Доктор Хаус“. Подаръкът е благодарение на сина на Роджър Мур – Крисчън (част от управата на медията), който е личен приятел с групата.

Колкото до самия Бареков, той остана верен на добре познатото публицистично амплоа и стартира изцяло на принципа „Имаме новина“. Студиото, от което водещият излъчва рубриката си пък е на последния етаж на софийския хотел „Радисън“.

Във второто издание гост бе вътрешният министър Цветан Цветанов, чието посещения веднага цъфна по първите страници на интернет порталите. Уличеният в покупката на апартаменти с твърде изгодна цена разкри, че бившият главен прокурор Никола Филчев е заподозрян за две убийства. Запис можете да проследите тук: http://www.tv7.bg/news/135402.html .
А ето и новата шапка на сутрешния блок:

Използвано е инфо на Avtora.com

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.