„Чужди грехове“ и още нови хитове от 100 Кила – аудио

На 27 март излезе дългоочакваният албум на 100 Кила – ZLA10. Дискът е наличен в онлайн магазина на музикалните му продуценти – Facing The Sun. Тавата е на цена 17.89лв. с ДДС, съдържа 19 песни с обща продължителност 58:15 мин. Можете да поръчате тук!

По видео порталите в интернет веднага започнаха да се открояват най-големите хитове в ZLA10, които не бяха виждали бял свят до издаването на албума.

Първо в мрежата изригна дуетът с Маги Джанаварова – „Моето радио“ (линк 2, линк 3), към който скоро ще видим официален видеоклип;

Феновете на 100 Кила се размазват и на други нахакани тарикатски рими от албума. Новите любими хитове на 100 Кила са:

1) „Чужди грехове“ (в онлайн магазина хитът е представен под загалвие „Чужди грешки“):
Линк 1, линк 2, линк 3

2) „Ziggy Zao“
линк 1, линк 2, линк 3

3) „Бабули Джабула“
линк 1, линк 2, линк 3

4) „Skytop“
линк 1, линк 2, линк 3

***
100 Кила е сред най-популярните изпълнители в България в момента – артист отдавна надскочил стиловите ограничения на рап музиката, който успя да си спечели за фенове даже почитателите на всички други стилове. Най-доброто доказателство за феноменалния му успех е фактът, че предпоследното му видео „Аз съм 6” натрупа 1 милион гледания в youtube за по-малко от седмица.

Сега 100 Кила е готов с новия си албум ZLA10, който освен дългата серия от хитове дотук като „Виновен”, „Три пръста уиски”, „System” и „Цяла нощ” включва 10 чисто нови песни, сред които смазващ проект с Маги Джанаварова, няколко бъдещи клубни хита и даже парче на английски език, кръстено типично в неговия стил „VW Hoodswag”.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2013 г.