Чуйте новата банда RUBIKUB в Radio Cafe – страхотна арт вечер!

Представянето на новата група ще бъде съчетано с отваряне на Пощенската кутия за приказки

RUBIKUB е съвместен проект на Гери Турийска и музикантите Веселин Веселинов-Еко, Георги Янев, Росен Ватев и Краси Тодоров. 13 октомври е премиерната дата, на която ще чуем за първи път авторската музика на RUBIKUB. Мястото е R Adio C Afe, 19:00 ч.

През последните десет години, Гери Турийска пише текстове за песните на голяма част от българските изпълнители на поп и рок музика. През това време, тя композира и музика, която обаче чака точния момент. Сега правилната комбинация от Еко, Жоро, Росен и Краси е подредена и RUBIKUB вече не търпи отлагане. Първият сингъл на RUBIKUB вече е избран и ще бъде записан съвсем скоро.

Премиерата на групата е част от две други събития с продължение. Това е второ представяне за романа „Приказка за вечността”, която Гери Турийска написа заедно с поета Стоян Динков. На 29 септември романът стартира събирането на любовни писма и обяснения за любовта, в специалната Пощенска кутия за приказки. Тя е инсталирана в R Adio С Afe и на 13 октомври съдържанието й ще бъде прочетено.

В четеното ще се включат хора от различни сфери на изкуството. Сред тях са певиците София, Цветелина Чендова, Йоана Дарк, водещите от БГ Радио Богдана и Лора, Стефан А. Щерев, Димо от P.I.F. и др.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.