Чуй We R Who We R на Ke$ha – скоро пусна нови седем парчета!

Ke$ha ще издаде Cannibal, многоочакван спътник на мултиплатинения дебютен албум Animal на 22 ноември

Cannibal съдържа 8 нови парчета и един нов ремикс и ще се предлага за продажба самостоятелно и заедно с Animal

Премиерата на първия сингъл “We R Who We R” атакува радиоефира!

Световната поп суперзвезда Ke$ha обяви издаването на Cannibal (RCA Records / Kemosabe Entertainment/Вирджиния Рекърдс), многоочакван спътник на платинения дебютен албум Animal, на 22 ноември. Той се състои от нови песни и ще се предлага за продажба както самостоятелно, така и заедно с Animal, в специална луксозна опаковка със заглавие Animal + Cannibal. Първият сингъл “We R Who We R” атакува радиоефира на 15 октомври.

Ke$ha споделя: „Тази година животът ми се промени изцяло. Искам да благодаря на убийствените ми луди фенове, които ме поведоха на това пътешествие. Единствената ми цел с този албум е да ги накарам да продължат да танцуват. Песните в Cannibal са вдъхновение за хората да избягват омразата и предразсъдъците и да бъдат себе си без да се извиняват. Това е перфектният спътник на Animal и се надявам да го харесате. А ако не го харесате – можете да ме критикувате.“

В добавка към изпълнителния продуцент Dr. Luke, Ke$ha е привлякла и продуценти от ранга на Max Martin (Britney Spears, Pink), Benny Blanco (Katy Perry, 3Oh!3), Bangladesh (Lil’ Wayne, Beyonce) и други.

2010 е невероятна година за Ke$ha: за по-малко от 10 месеца след издаването на #1 дебюта Animal през януари 2010, той е с платинен статус и над 2 милиона продажби по света. Ke$ha е с три номинации за Американските музикални награди – за Артист на годината, Поп/рок любима изпълнителка и Пробив на годината на T-Mobile.

По-рано този месец Ke$ha стана 11-та соло артистка с поне 4 Билборд Хот 100 Топ 10 попадения от дебютен албум, след като настоящият й сингъл „Take It Off“ се изстреля високо в чарта. Има 14 милиона продадени комбинирани трака и рингтонове само в САЩ и 15 милиона по света, вкл.и първият мегахит и пробив „TiK ToK’, който е с над 8.5 милиона продажби.

Ke$ha е световна сила, Animal е със златен и платинен статус и е най-продаваният албум от международна звезда във Великобритания за 2010. Ke$ha е продала над 4 милиона парчета извън САЩ и почти 1 милион албума.

Ke$ha пътува из щатите това лято на първото си турне с Rihanna, което стартира с дата в Лос Анджелис. През есента Ke$ha ще има още няколко концерта в САЩ, след което смята да покори и Европа през декември. В края на 2010 г. ще посети и Русия.

Снимка: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.