Чуй „Вишни“-те на Антонина – че скоро ще ги гледаш! с онлайн видео и снимки

Чуй „Вишни“-те на Антонина – че скоро ще ги гледаш!

Антонина дава зявка за нов хит с „Вишни”

Снима клип, но все още не разкрива сюжета

Антонина засне клип към новата си песен „Вишни”. Видеореализацията на парчето беше забавена с няколко седмици заради лични проблеми на певицата.

„Бяхме се подготвили да снимаме, но така се случи, че се разболях покрай сина ми Денис- обяснява Антонина. – Затова се наложи да поизчакаме, но чакането беше полезно, защото ни дойдоха още нови и интересни идеи, които вече успяхме да реализираме с режисьора Тенчо Янчев.”

За снимките на динамичното парче Антонина отведе целия снимачен екип на нетрадиционно място – в селото, където живеят баба й и дядо й. От екипа все още не разкриват сюжета на видеото, но обясняват, че са заложили на комичния елемент в разказваната история.

„Засега ще издам само, че ще ме видите в една много шантава роля – на булка, която май не знае много къде е попаднала”, смее се Антонина.

Тя споделя още, че сюжетът на клипа е пряко свързан със заглавието на песента– „Вишни”. Певицата, която е съавтор на текста заедно с Ангел Гьошев, обяснява избора на заглавието така:

„Това е игра на думи. Тъй като парчето е много забавно и динамично, решихме, че трябва по някакъв начин да го отразим и в заглавието. В припева на песента се пее „Виж ни” и така решихме заглавието да бъде „Вишни”.

Музиката на новата песен на изпълнителката на SUNNY MUSIC е дело на Ангел Гьошев, а аранжиментът – на Мартин Димитров.

Чуй Антонина – Вишни:

Коментари (5)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.