Чуй новия хит на Moby и… заведи майка си на вечеря!


Moby, “Lie down in darkness” – ново видео и подарък за феновете!

‘Lie Down in Darkness’ – новият сингъл от последния албум на Moby, “Destroyed”, беше официално издаден тази седмица и за да отпразнува премиерата култовият американски изпълнител, DJ и фотограф подарява ремикс части от сингъла, за да може всеки да направи своя ремикс версия на парчето. Специално от Moby

„По този начин можете да направите свой ремикс или да вземете назаем семпъл от моя звук (възприемам семплирането като комплимент). Ще попаднете в добра компания, тъй като Paul Van Dyk, Photek, Michael Mayer, Chris Leibing, Sei A, Gregor Tresher, Arno Cost, Rob Da Bank, Ben Hoo, Kasper Bjork, Document One, Clouds и Bassjackers са правили ремикси на ‘Lie Down In Darkness’.

Надявам се, че ще се наслаждавате на парчетата. Направете добър ремикс. Станете известен. Купете си частен самолет. Постройте си вила в Ибиса. Колекционирайте коне в собствената си ферма в Бедфорд, Ню Йорк. Чествайте Нова Година с Martha Stewart и P. Diddy в Сейнт Бартс и т.н…Всичко това – от измислянето на собствен ремикс на ‘Lie Down In Darkness’ И ако продадете вашия ремикс и не ми кажете, няма проблем, предполагам. Ако продадете ремикса си и спечелите пари, може би ще направите нещо хубаво с тях, като например да заведете майка си на вечеря.

Благодаря!”

Moby

Коментари (0)

Публикувано в на 21 август 2011 г.