Чуй новия хит на Ghetto Productions – в новия им сайт! с онлайн видео и снимки

Чуй новия хит на Ghetto Productions – в новия им сайт!

Meчока се завръща с нов клип и предстоящ албум

Стартира официалният сайт на Ghetto Productions

Оhh Nooo и мойте хора викат” с участието на Митко Бомбата, се казва вторият сингъл от предстоящия албум на Мечока „Гладна Мечка хоро не играе”, който ще се появи на пазара в края на май.

Мечока е ипълнител на Ghetto Productions от 2005 г. През 2006 г. издава първото си видео „Вдигни Очи” със специалното участие на Хората от Гетото. Парчето е част от дебютния албум на изпълнителя – „Моята Картина”.

Официалната премиера на новия видеоклип на Мечока може да видите на 22.03.2010 на чисто новия сайт на Ghetto Productions – www.ghettoproductions.eu . Ще можете да изтеглите и самия трак на Мечока. Режисьор на “Оhh Nooo и мойте хора викате Ghettoman, а пост продукцията е поверена на ветерана Васко Теслата. Клипът е и своеобразна промоция на сайта на лейбъла, а зад създаването му седят фотографът Данаил Щърбанов и дизайнерът Росен Дуков.

В сайта на Ghetto Productions ще намерите информация за всеки един от изпълнителите, ще можете да чуете привюта на старите албуми, както и на предстоящите, да гледате клиповете на Ghetto Productions и да свалите бонус тракове. За MC-тата, които искат да имат и професионален бийт лейбълът е приготвил специализирани директории.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.