„Чуй, хубавице“ – „Чаровникът“ мами всяка „Жена“ по Zone Romantica! с онлайн видео и снимки

„Чуй, хубавице“ – „Чаровникът“ мами всяка „Жена“ по Zone Romantica!

Zone Romantiva през юли 2010: Новата теленовела на Zone Romantica „Чаровникът”ще ви омагьоса

ПРЕМИЕРА: Чаровникът
(El Encantador)
От 5 юли, всеки делничен ден, 10:40 и 20:30

Това е историята на един мъж със скромен произход, който се превръща в най-големия измамник в историята на страната. Роландо Кастаньо е смел, с бизнес нюх и очарователен за жените. С незначителни усилия той успява да спечели доверието на всички хора, които среща. Въпреки това неговото огромно желание e да спечели пари по бързия и лесен начин, без да се интересува от последиците. Той няма угризения и скрупули, че мами хората, които са повярвали в неговия бизнес и са му дали всичките си спестявания, очаквайки че Кастаньо ще ги удвои.

И не става въпрос само за пари. Роландо е твърдо решен да навлезе във висшите социални кръгове, където да омае много хора от елита. Неговата основна цел е семейството на известен бизнесмен и президент на водеща адвокатска кантора, откъдето Кастаньо ще осъществи най-мръсната си измама и ще изпере милиони долари. Той ще се опита да оплете в мрежите си и дъщерята на адвоката, богато и изискано момиче, което накрая ще попадне в капана му… както и много други жени, които се влюбват в него.

Докъде ще стигне амбицията на този „чаровник”?

Държава: Колумбия
Година: 2009
Режисьор: Даго Гарсия
Сценарист: Виктор Маярино
В ролите: Диего Кадавид, Хулиана Галвис, Ернесто Бенхумеа, Виктор Маярино, Карлос Муньос, Родриго Кандамил и др.

НОВИ ЕПИЗОДИ: Чуй, хубавице
(Oye Bonita)
Всеки делничен ден, 11:30, 16:55 и 21:20
Омнибус, неделя, от 07:55

Развълнувайте сърцето си с очарователния талантлив младеж Мончи Маестре, скромно момче с големи мечти да стане преуспяващ певец. В тази премиерна теленовела Zone Romantica разказва историята на идеалиста и щастливо младо момче, опитващо се да се превърне в звезда.

Ще се запознаете с красивата девойка Диана и ще научите, че тя е важна част от живота на Мончи – Диана е момичето на мечтите му. Той се влюбва в нея от пръв поглед. Дали прекрасният характер на Мончи и силната му воля да постига всичко, което пожелае, ще му помогнат да спечели Диана, както и любовта на публиката?

НОВИ ЕПИЗОДИ: Жена
(Woman)
Всяка събота и неделя, 17:50

Заснет на фона на бляскавия Рио де Жанейро, сериалът на Zone Romantica „Жена” проследява успехите и неуспехите на две жени, които са блестящи лекарки, но много различни личности.

Марта и Кристина работят в гинекологична клиника. Те са различни поколения, но са професионалисти, движени от страстта и любовта към работата си. Всеки ден те се срещат със страданието и радостта, борейки се срещу неетичното и неморално поведение и откривайки отново във всеки следващ пациент стойността и удоволствието от рутинните предизвикателства. Двете лекарки се сблъскват с разнообразни проблеми като евтаназията, синдрома на Даун, изневярата, медицинските грешки, раждането и предразсъдъците.

В ежедневните си битки двете жени трябва да се справят с мечти и разочарования, често поставяйки човешките взаимоотношения и работата си над личния живот.

Но Марта и Крис също имат своите мечти. Марта е работила в продължение на 40 години и не може да се реши на пенсиониране, за да реализира многобройните планове, които имат със съпруга й. Крис, от друга страна, е млада, необвързана и романтична. Тя се опитва да намери баланса между кариерата и търсенето на истинската любов.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2010 г.