Чувства ли се Ралица Василева от CNN чужденец в САЩ?

Ралица Василева в търсене на пътя към себе си

Само пред HELLO!България световноизвестната журналистка споделя най-приятните и най-трудните моменти от предизвикателството да бъдеш Ралица Василева. В откровено интервю журналистката разказва за смелостта, с която е поела към Америка – със седемгодишния си син и само 20 долара в джоба. 21 години по-късно тя е емблематично лице в една от най-големите информационни медии в света и все още преоткрива себе си.

„Човек трябва да плува по вълните, а не срещу течението, защото те ще го повалят. Това е, което се старая да постигна!” – споделя Ралица Василева.

HELLO! България разкрива още:

Пречи или помага перфекционизмът на българската звезда в CNN, какво й липсва най-много от България, чувства ли се чужденец в САЩ и лесно ли е да се отгледа дете на чужда земя.

 

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

*„Ако мислиш, че си обичал до този момент, с раждането на детето започваш да обичаш десет пъти повече!”

Единствено пред HELLO!България актьорът Филип Аврамов и жена му Милена представят за пръв път дъщеричката си Рая. Как се е променил животът на младите родители след появата на най-голямата любов в живота им, кой им помага с грижите за нея и имат ли вече планове за бъдещето на малката Рая, ще разберете само от новия ни брой!

* Силвия Кацарова разказва пред HELLO!България за поредното си екзотично пътешествие, този пък до Шри Ланка. Емоционалният разказ за нравите на местното население, свободата, благодарността и хармонията между хората и Вселената – само в новия брой на HELLO!България.

„Аз се радвам дори едно червило да ми подарят – това е жестът, любовта на ближния към теб. Жестът е важен!”

 

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO!България:

  • Близка среща с Джон Бон Джоуви преди концерта на родна земя
  • Холивудските звездни мигове на Стефан Щерев
  • Руската приказка на Хулио Иглесиас

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2013 г.