Човек свали 75 килограма и се показа по bTV

Как да стимулираме имунитета си и да изпреварим грипа с хомеопатия – в неделя, 8:00 ч.,  Духът на здравето” по bTV

Актьорът Йосиф Сърчаджиев разказва за победата си над инсулта, а известният кинезитерапевт и консултант по хранене Ипократис Пападимитракос дава ценни съвети за справяне с наднорменото тегло

Тази неделя, точно в  8:00 сутринта „Духът на здравето” ще предаде на зрителите на bTV много позитивни емоции и ще ги зареди със знания за справяне с едни от най-честите здравословни проблеми, които зачестяват през есента: мозъчният инсулт, наднорменото тегло и грипа.

Мозъчният удар е абсолютно предотвратим. Как да разпознаем инсулта и какво представлява това нарушение? Кои са рисковите фактори, симптоматиката, модерната терапия и защо силата на духа е нишката, която така здраво ни свързва с живота? Авторът и водещ на предаването д-р Неделя Щонова търси отговорите на тези въпроси заедно с доц. Иван Стайков и в личната история на актьора  Йосиф Сърчаджиев.

Защо все повече хора запълват липсващите позитивни емоции с храната и тогава ли се заражда проблемът с наднорменото тегло?  Тази неделя, в „Духът на Здравето”, известният кинезитерапевт, психолог и консултант по хранене Ипократис Пападимитракос разказва как да се мотивираме и да трансформираме вредните си хранителни навици в полезни и кои са храните, които задължително трябва да присъстват в нашето меню.

По темата хранене и рак, д-р Неделя Щонова ще срещне зрителите и със здравен журналист номер едно на Италия  – Марио Папагалло, според който превенцията на рака започва още със сядането на масата.

За успешната битка с наднорменото тегло в „Духът на здравето” ще разкажат и двама души, отслабнали от 130 кг. съответно на 55 кг. и 78 кг.

Есента е времето, когато да помислим и подготвим организма си за справяне с грипа. За профилактиката на грипните заболявания и предимствата на хомеопатичното лечение при стимулиране на имунитета д-р Неделя Щонова ще разговаря с международния лектор по хомеопатия д-р Василка Юрукова. Всичко това, зрителите ще видят тази неделя, от 8:00 в „Духът на здравето” по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2012 г.