Чия пъпна връв е отрязала Валентина Войкова – „Търси се…“

Валентина Войкова за „търсенето” на любовта, майчинството и голямото семейство тази събота по bTV

Водещата на „Новините” по PRO.BG Валентина Войкова ще бъде гост в „Търси се” тази събота, 23 октомври, от 11 часа, по bTV. За любовта, многолюдното си семейство и екстремните си страсти извън телевизията Валя за първи  ще разкаже именно в „Търси се”.

Първата изненада за нея ще бъдат банкерът Левон Хампарцумян и неговата съпруга Мариана. Те ще споделят, че с Валя освен приятелството ги свързва и страстта към забавленията. Банкерът ще предизвика водеща да зададе три въпроса на руски език на любимия си политик  Владимир Путин.  Кои са най-важните неща, които иска да разбере Валентина от Путин ще стане ясно тази събота.

Най-емоционална ще бъде срещата на Валя с нейните родители. Екипът на „Търси се” пътува до Пловдив, за да се срещне с тях и да изненада водещата.

„Валя е най-малката от трите ни дъщери. Беше много магнетична още като бебе. Тя е много дълбок и раним човек. Много ни щади и винаги ни липсва”, развълнувано ще споделят родителите на водещата.

През сълзи Валентина ще разкаже как „от малка ми се налагаше да се справям с домакински задължения. Била съм много обгрижвана и все още усещам голямата любов, която ми дават родителите”.

Много вълнение ще предизвика у нея и срещата с двете й сестри – Цвети и Катя, които са доста по-големи.

„Ние отгледахме Валя, а тя после отгледа децата ни. В много случаи я усещаме по-голяма и по-мъдра от нас”, ще признаят те.

Зрителите ще научат и защо Валя Войкова празнува Бабинден. Оказва се, че тя е прерязала пъпната връв при раждането на един от племениците си, което се случило в дома им.

Каква е Валя като майка ще разкрие нейният син Константин. „ Ние сме като приятели. Всичко споделям с нея, тя разказва проблемите си и заедно дори се забавляваме”, разкрива Косьо. Валя ще разкаже и история на своята любов със съпруга й Пламен.

В студиото на „Търси се” зрителите ще видят още певческия талант на Валентина, как тя играе ръченица и стреля с пушка. И за финал водещата на PRO.BG ще покаже на зрителите най-големия огън, който пламти в душата й – „Огън от любов”.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2010 г.