Чили люби El Cantante Bulgaro – Ивайло Колев! с онлайн видео и снимки

Чили люби El Cantante Bulgaro – Ивайло Колев!

Чили избира момиче за новия видеоклип на Ивайло Колев!!!

„Искаш ли да се превърнеш в звезда! Участвай в Concurso Evailo и стани  главно действащо лице в новият видеоклип към хита на Evailo El Mundo Moderno!“ .

{EXCLUSIVE} Evailo – El mundo moderno !!! N E W!!! {EXCLUSIVE}

Под този надслов една от националните телевизии в Чили организира риалити шоу, в което ще бъде избрано момиче за видеоклип на българския певец.

Интересът към Ивайло Колев не е случаен. През 2010, в продължение на шест месеца той пребивава в Чили, участва в няколко големи концерта в Латинска Америка.  Макар сега да е  далеч от Южно-Американският континет, вниманието към него не стихва.

Конкурсът е замислен изключително оригинално. Всяка кандидатка може  се запише към организираната група Concurso Evailo в социалната мрежа Фейсбук, където феновете гласуват и избират най-атрактивните. Всеки ден от седмицата от  23.30 местно време момичетата гостуват в продължаващото три месеца предаване „Es lo que Hay“. То се излъчва от телевизионния канал Mas22 www.mas22.cl , за да представи пълноценно  момичетата и да убеди зрителите в достойнствата им.

Песента El Mundo Moderno на Evailo е на път да се превърне в един от най-слушаните хитове на 2011 в Чили, а конкурсът е „заразил“ темпераментните латиноамериканци. Доказателство за това е  разразилата се във Фейсбук сериозната битка за избор на фаворитка от 20-те кандидатки. Вече са гласували над 4000 потребители.  Броят на мераклиите да дадат своя глас непрекъснато расте. Българите също могат да се включат  в тази надпревара с мнение и глас.

El Cantante Bulgaro (Българският певец), както всички наричат Ивайло няма да спре дотук. Той работи по записите на албум на испански, съчетаващ модерен поп с горещи латино-ритми и няколко чувствени балади Планира да представи проекта си  и извън рамките Чили.

Коментари (4)

Публикувано в на 23 март 2011 г.