Четвърти премиерен сезон на „Частна практика“ по Fox Life


„Частна практика” (Private Practice), четвърти сезон, от 13-и септември, всеки вторник от 21:55 ч. по Fox Life – премиера за България

Носителката на „Златен глобус” Шонда Раймс, създателка на „Анатомията на Грей”, е вдъхновителка и на четвъртия сезон на секси медицинската драма на АВС „Частна практика”.

Потопете се в ежедневието на доктор Алисън Монтгомъри и нейните близки и колеги в клиника „Оушънсайд”, които разчитат един на друг, за да се справят с лекарските и човешките дилеми, които им поднася животът.

Четвъртият сезон разказва история за търсенето на ново начало, за начина да започнеш на чисто остатъка от живота си.

Прочутият неонатален хирург Адисън Форбс Монтгомъри се мести от Сиатъл в Лос Анджелис, за да се свърже отново със старите си приятели Наоми и Сам Бенет и да се включи в частната им практика „Оушънсайд Уелнес Груп”. В годините след пристигането на Адисън клиниката претърпява огромни промени. Финансовите трудности и личните трагедии оказват своето влияние върху лекарите. Наоми вече е шеф на конкурентната клиника „Пасифик Уелкеър” и е привлякла половината персонал при себе си.

Връзките между лекарите са подложени на изпитание, когато много от тях попадат на неочаквани места (и легла) в търсене на утеха и подкрепа. Въпреки това обаче, като истински професионалисти, докторите работят заедно, в името на пациентите си, сблъскват се с медицински случаи, които са предизвикателство за уменията и морала им. Сега те трябва да се справят с най-голямата трагедия, пред която са се изправяли някога – смъртта на един от тях, Дел.

Тези лекари са професионалисти в болницата, но личният им живот се нуждае от осъвършенстване.

Актьорски състав:
Кейт Уолш – д-р Адисън Монтгомъри
Тим Дейли – д-р Пийт Уайлдър
Одра Макдоналд – д-р Наоми Бенет
Пол Адестайн – д-р Купър Фрийдман
КаДи Стрикланд – д-р Шарлот Кинг
Тайе Дигс – д-р Сам Бенет
Ейми Бренеман – д-р Виолет Търнър

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.