„Четвърта власт“ БНТ пуска канал в YouTube – гледай безплатно

Над 60 000 са гледали „Четвърта власт” в YouTube

След България сериалът е най-следен в Германия, Англия, САЩ и Испания

Над 60 000 души са гледали четирите излъчени епизода от „Четвърта власт” в YouTube. Освен всяка неделя в ефира, сериалът на БНТ е достъпен напълно безплатно и в интернет канала на националната телевизия в портала. Така и зрителите зад граница могат да следят развръзката в журналистическо-политическия трилър.

Статистиката показва, че всяка серия от „Четвърта власт” е гледана в мрежата средно от 15 000 зрители, като мъжете са малко повече от жените, а аудиторията е между 25 и 54 години. След България сериалът е най-следен в Германия, Англия, САЩ и Испания.

БНТ е първата телевизия в България със собствен премиум канал в YouTube, в който всички нейни зрители по света и у нас могат да гледат продукцията й във високо качество и напълно легално. Права над излъченото в мрежата има само БНТ, а постепенно там ще бъдат качени много от предаванията на медията. Александър Сано, който работи с БНТ в новите й дигитални дейности, обеща до 6 месеца каналът да предлага богата продукция на телевизията, включително и дигитални архиви.

Ето част от отзивите на наши зрители от чужбина, които са гледали „Четвърта власт” в канала на БНТ в YouTube / https://www.youtube.com/user/BNTBulgaria

 

ivanvarbanov

Много съм благодарен, че качвате сериала! Не живея в България и това е единствения начин да го гледам. Сериалът е страхотен, много съм благодарен!

 

stoy4nov

Интересно решение! Вместо да се търсят пиратски копия, можеш да гледаш сериала по ужасно достъпен начин.

 

Victor Boychev

Колко близо до реалността! Браво на БНТ за интересния сценарии, за съжаление е доста познат.

 

Ivailo Martinov

Определено в България има страшно добри актьори,както и добри режисьори,всъщност имаме всички предпоставки за създаване на страхотни филмови продукции.Филмите „Под Прикритие“,“Четвърта власт“ го доказват. Поздравления за БНТ за реализацията на тези продукции.

 

Eka7erinna

Много интересен сюжет, добър актьорски състав, завладяващ сериал. Благодаря, че го качвате тук.

 

Tony Kirov

Благодаря на БНТ и всички работещи в тази телевизия ! Поздрави от UK!

 

Radoslav Stoyanov

Браво на БНТ!!! Последните 5 години разбрахме, че имаме национална телевизия! KEEP IT GOING!

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2013 г.