Чети листовката на Емануела и гълтай! (ВИДЕО)


Емануела се запали по бели денс, прилага движенията в новия си клип

Дългоочакваният нов хит на ЕмануелаПреди употреба, прочети листовката” вече е факт! Броени дни преди празниците хитовата брюнетка от каталога на Ара мюзик подарява своя последен сингъл, дело на Оцко и Росен Димитров.

В имиджовата лента виждаме една страстна, женствена и както винаги много красива Емануела. Във видеото се вихрят и три приятелки на певицата, които са изключително секси и допълнително нажежават кадрите. Специално подбран ретро автомобил в жълт цвят също допълва интериора.

Емануела сменя няколко визии, като за пореден път показва завидни танцувални умения. Изпълнителката с изумрудените очи споделя, че се е записала на курс по бели денс, което й дало усъвършенстване в движенията.

„Като малка съм танцувала спортни танци и много ми се отдаваше. Сега отдавна искам да се запиша на нещо, но все не ми оставаше време. Накрая една приятелка ме запали по бели денс и се записах в една школа. Въпреки това в лентата не показах класически движения от бели денс, но пък съм се амбицирала да направя друго видео, което да е изцяло такова и да е с много танцьори.”, разказва Емануела.

Проливен дъжд отново се изсипва точно преди снимките на видеоклипа. Емануела вече е сигурна, че за да й стане един клип интересен, трябва преди това дъжд да повали и да забави процеса на работа.

„Вече имам чувството, че е някаква орисия. Нали казват „по вода да ти върви”, ама то пък чак толкова вода..”, смее се звездата на Ара мюзик. „Като снимахме предната ми песен „Досещай се сам” пак валя почти един ден и понеже снимахме навън, нямаше как да започнем. Сега по същия начин, въпреки че снимките не бяха външни, а в специално построени декори, но пак беше трудно и доста студено”, обяснява Емануела.

Емануела – „Преди употреба, прочети листовката“ (текст)

Държиш, държиш да ме имаш,
бесен си, страшен си, див не приемаш не.
Държиш, държиш и не пускаш,
здраво захапал си \като луд си\.
Но щом с мен се захващаш и щом с ръце ме обхващаш,
ще съм добра да ти кажа цялата истина.

Преди да има употреба ще ти кажа,
чети листовката, че после да не плачеш,
продупреден за страничните ефекти,
ела с мене бъди да знаеш боли.
Преди да има употреба ще ти кажа,
чети листовката, че после да не плачеш,
вземи изпий ме, затвори очи и гълтай,
преглътни го вече ще си мой.

Играй до край щом си почнал,
сваляй ме, вдигай ме и допобърквай ме,
играй с хъс до последно, давай уверено \и напредвай\
Но щом с мен се захващаш и щом с ръце ме обхващаш,
ще съм добра да ти кажа цялата истина.

Коментари (3)

Публикувано в на 16 декември 2010 г.