„Червения орел“ слага ред премиерно по bTV Cinema!


Хитовият испански приключенски сериал „Червения орел” тръгва по bTV CINEMA на 25 септември

Вторият сезон от поредицата отбелязва родната си премиера в ефира на филмовия канал

Испанският приключенски сериал „Червения орел” тръгва в ефира на bTV CINEMA на 25 септември.

Филмовият канал ще излъчи първите два сезона от хитовата поредица, като голяма част от епизодите са премиерни за България. Всяка събота и неделя от 22:00 часа зрителите ще проследяват приключенията на Гонсало, който се преобразява като Червения орел, за да защитава бедните и да отмъсти за убийството на жена си.

Гонсало, който работи като учител, празнува Коледа с жена си Кристина и сина им Алонсо. В същото време група хора с качулки се събират на тайна среща. Един от тези мъже – капитан Родриго, е обвинен в измяна, но успява да избяга. Преследван от останалите мъже, той среща Кристина. Тя е арестувана и измъчвана. Гонсало открива съпругата си на улицата и тя умира в ръцете му. Той се заклева, че ще отмъсти за нейната смърт и се превръща в Червения орел – спасителят на града.

Три месеца след това, в къщата на Гонсало, нещата не вървят добре. Синът му Алонсо пише писмо на леля си Маргарита, в което я моли да дойде при тях. Хората в града гладуват, защото някой е блокирал достъпа до запасите. Червения орел, с помощта на Сатур, открива виновника и връща хляба на хората. Маркиза де Сантияна гони домашния възпитател на сина си Нуньо. Тогава тя се среща с Гонсало, приятел от години, и го моли да се заеме с обучението на детето.

Ще успее ли Гонсало да се добере до убийците на Кристина, какво ще се случи със сина му Алонсо и коя е Маркиза де Сантияна?

Отговорът – по bTV Cinema!

Коментари (3)

Публикувано в на 17 септември 2010 г.