Черно на бяло: Червенкова спонсор на ВИП Брадър

Скандал! Фирма на Ваня Червенкова – основен спонсор на „ВИП Брадър“ (снимка)

Нов скандал се завихря около реалитито „ВИП Брадър“. Този път той не е свързан с обтегнатите отношения между съквартирантите, а с логиката и продуцирането на шоуто.

Оказа се, че най-спорният човек в Къщата – бизнесдамата Ваня Червенкова, е сред главните спонсори на предаването тази година, твърди сайтът Hotarena.net.

Една от фирмите, в които тя е акционер – „Интеркапитал груп“, е собственик и на Cashterminal – услугата за разплащане с различни оператори чрез терминали.

Логото на Cashterminal пък се появява при финалните надписи във всички предавания на „ВИП Брадър“, което означава, че компанията „Интеркапитал груп“ е дала солидна сума пари на реалири формата.

Финансовата обвързаност на съквартирантката с шоуто повдига редица въпроси сред интернет потребителите, като например – дали оставането й в предаването се дължи на нейната харизма и на това, че зрителите я харесват, или на други фактори; дали Червенкова ще остане до финала, благодарение на спонсорството си, и което е по-важно – дали ще спечели шоуто. А доколко е честно това положение спрямо останалите съквартиранти в Къщата и спрямо зрителите, е отделен въпрос.

Като спонсор Ваня вероятно прибира процент от рекламите и рейтинга на шоуто. А приходите й са далеч по-големи от потенциалната награда.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2013 г.