Черният списък сезон 3

NOVA – От 16 Август – Сряда – 23.00 часа

Черният списък

The Blacklist

САЩ / 2016

Сезон 4

Режисьор: Джон Терлески, Дейвид Плат и др.

В ролите: Джеймс Спейдър, Диего Клатенхоф, Мегън Бун, Хари Леникс, Амир Арисон и др.

Жанр: Екшън, криминален

Гледай онлайн

Всяка делнична вечер зрителите могат да следят премиерните епизоди на хитовия криминален сериал, който критиците често определят като телевизионен феномен. Главни действащи лица отново са Реймънд „Ред“ Редингтън (Джеймс Спейдър) и Елизабет „Лиз“ Кийн (Меган Буун).

След шокиращия финал на третия сезон на поредицата, Лиз и Ред продължават да изобличават високопоставените личности и задкулисните игри в света на конспирацията. В премиерните епизоди от четвърти сезон постепенно се разкрива, че Лиз е опитала да фалшифицира смъртта си, за да предпази новородената си дъщеря Агнес. Междувременно мистериозен господин твърди, че е истинският баща на Лиз. Той я провокира да се разрови в детството си и да се помири с беглите спомени, покварени от Редингтън.

В премиерния четвърти сезон Елизабет „Лиз“ Кийн продължава да търси истината за миналото си, докато прави всичко възможно да опази себе си, детето и съпруга си. Без цялата истина обаче, всеки изминал ден крие все повече опасности за нея и семейството ѝ. Междувременно специалният отряд е шокиран от появата на Лиз и много приятелства биват погубени. Предаден от най-близките си, особеният етичен кодекс на Редингтън търси справедливост, докато се бори с армия от нови и неочаквани хора от Черният списък.

Не пропускайте първи епизод от премиерния четвърти сезон на „Черният списък“ – тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2017 г.