Черната Златка „с краката надолу“ – скъсаха я от бъзици

Черната Златка изригна: Защо само в България всичко е с краката надолу

Фейсбук фенове: Всичко е с краката надолу, а Златка с краката нагоре

Златка Димитрова, която продължава с благотворителните си акции и след като спечели „Биг Брадър”, изригна във Фейсбук срещу безхаберието на държавата. Повод за коментара й е съобщение, получено във връзка с новата й дарителска кампания.

„В каква държава живеем????? Защо само тук вс е в краката надолу????”, написа Златка във Фейсбук. Тя потърсила в Англия помощ за 11-месечната Вики, която се нуждае от средства за лечение в Германия. Контактувайки с хора там, плеймейтката си писала с българка, която й разказала: „Тук (в Англия) никъде не съм чувала или виждала апели за помощ на болни и не знам. Мисля, че държавата им помага тук”.

Тази информация толкова възмути Черната Златка, че тя изригна: „Приятели, моля ви прочетете, това, което аз получих, търсейки помощ( за Вики) и зад граница- Англия! И после ми кажете: В каква държава живеем????? Защо само тук вс е в краката надолу????”. Изглежда толкова се е развълнувала от информацията, че чак е объркала популярния израз „с краката нагоре”.

Новата кауза на Златка е 11-месечната Виктория, която е с мозъчен тумор. Тя не може да бъде оперирана, защото може да изгуби зрението си. Необходимо е спешно лечение в Германия, за което са нужни 113 850 евро.

Банковата сметка за набиране на средства е:
Societe Generale Експресбанк
BIC code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
титуляр: Даниела Красимирова Христова, адрес гр.Пловдив, ПК 4003

Оставен е и мейл за желаещи да помогнат от чужбина: Dani84sl@yahoo.com.

Очаква се в скоро време да бъде открита и дарителска DMS линия.

След като Златка стана популярна с набирането на средства с благотворителна цел, измамници се опитаха да се възползват от името й. Беше създаден фалшив Фейсбук профил на плеймейтката, който уж призовава за събиране на средства за 7-годишната Наталия от Бургас. Оказа се, че близките на детето наистина събират пари за лечението й, но на фалшивия профил бяха изписани различни номера за изпращане на SMS и банкова сметка.

Въпреки емоционалното послание на Златка и благородната й цел, нейният лапсус „с краката надолу“ не бе пощаден в интернет.

„Очевидно, за тази девойка нормалната поза е с краката нагоре.!“ – пише интернет коментатор. „Стигнах до същото заключение.“ – подкрепя друг.

„Всичко е с краката надолу, а Златка с краката нагоре“ пише „Някой си“ и е получил 99 плюсчета и едно-единствено минусче.

„Нормално е всичко ,да е с краката на долу ,а не като теб ,с краката на горе !!“ е неграмотното мнение на Гражданин, получил подкрепа от 65 читатели и негативен вот от двама други.

По инфо на агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 3 януари 2014 г.