Черната булка Емануела разохка Русе! (снимки)

Емануела е звездата, която закри концерта в Русе. Неповторимата певица предизвика бурна реакция от страна на публиката в крайдунавския град, която скандираше името й и пееше всяка думичка от хитовата поредица песни, която тя им поднасяше. След като Емануела завърши изпълнението си, публиката все още не можеше да й се насити и скандираше „още, още”.

Звездата на Ара мюзик и този път заложи на провокативен и екстравагантен тоалет, като булка, облечена в актуалната тенденция за момента – черен цвят. Сценичният костюм се състоеше от няколко части, които Емануела постепенно демонстрираше при пеенето си. Най-напред красавицата с изумрудените очи хвърли към публиката „булчински букет”. След това дългата й рокля стана от две части, певицата се заигра и със златна корона в косата си, както и с булчински воал.

Емануела изненада във Враца с тоалет в огнено червен цвят. Русе е вторият град, в който впечатли с нестандартната си и различна визия, продължавайки линията на булчинките рокли, зрителите вече почнаха да се чудят дали ще видят и булка в бяло.

Как се представи Емануела във Враца:

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2011 г.