Черна любов – турски сериал по Диема фемили

Любовта e стихия в новия хитов сериал „Черна любов“ по DIEMA FAMILY

На 20 ноември в 20.00 ч. по DIEMA FAMILY стартира романтичната поредица, номинирана за награда Emmy

Любовта e стихия в новия хитов сериал „Черна любов“, който завладява ефира на 20 ноември от 20.00 – в златния час на DIEMA FAMILY. Всяка делнична вечер зрителите могат да гледат една от най-успешните поредици в южната ни съседка, която превръща в истински кинозвезди изпълнителите на главните роли Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл. „Черна любов“ e първата турска продукция, номинирана за най-престижните телевизионни награди Emmy в категория „Теленовела“ тази година. Друг любопитен факт е, че новият хитов сериал завладява ефира на DIEMA FAMILY именно в деня, в който ще бъдат отличени тазгодишните носители на Emmy – 20 ноември.

В „Черна любов“ любителите на романтични заглавия ще видят една разтърсваща любовна история и безспорната екранна химия между звездите Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл. „Аз съм работохолик и колкото и да се изморя, не спирам“, признава главният актьор пред „Хюриет“. Ролята, която му носи голяма популярност не само в Турция, но и на Балканите, е на Бали бей от „Великолепният век“. У нас Бурак Йозчивит е познат също с участието си в поредицата „Малки тайни“, както и „Чучулигата“, където среща голямата си любов – Фахрие Евджен.

На снимачната площадка на „Черна любов“ обаче негова екранна половинка е очарователната Неслихан Атагюл, която също е щастливо омъжена в живота – за звездата от „Двете лица на „Истанбул“ Кемал Догулу. „В работата си съм дисциплинирана, но като Неслихан се оставям на течението“, казва актрисата. Впечатляващ факт е, че талантът й изгрява на телевизионния екран още на 14-годишна възраст с ролята на Дениз в хитовия сериал „Листопад“.

В „Черна любов“ от 20 ноември от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY популярните актьори Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл се превъплъщават в Кемал и Нихан. Двамата принадлежат на два различни свята и докато той е израснал в скромно семейство от средната класа, тя познава бляскавия живот на Йеникьой. Въпреки че любовта между тях изглежда невъзможна, те успяват да бъдат заедно – до деня, в който Кемал напуска града, тъй като Нихан е принудена да се омъжи за друг. Съдбата обаче повелява друго и преплита пътищата им отново след години. Колко дълъг може да е пътят на двама души един към друг и ще повярва ли Кемал в силата на любовта?

Освен с престижната номинация за Emmy, от премиерата си през 2015 г. досега „Черна любов“ e удостоена с десетки награди в Турция – сред тях са за най-добър сериал, за най-добри актьори за Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит, за поддържащи роли на Зерин Текиндор, Каан Урганджъоглу и Хазал Филиз Кючюккьоше. Романтичната поредица има и две награди от международния телевизионен фестивал в Сеул – за най-добър сериал за 2016 г. и за най-добра актриса.

Режисьор на хитовия сериал „Черна любов“ е Хилал Сарал, чието име винаги е гаранция за успех. Зрителите на DIEMA FAMILY са гледали някои от най-добрите му поредици като „Пепел от рози“ и „Забраненият плод“, за който през 2009 г. получи най-голямата телевизионна награда в Турция – „Златната пеперуда“. Продуцент е Ай Япъм, продуцирал също „Езел“ и „Пепел от рози“.

Не пропускайте да видите любовната стихия и драматичните обрати за Нихан и Кемал в новия хитов сериал „Черна любов“ от 20 ноември – всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.