Черна любов еп. 94, 95, 96, 97, 98 от 29, 30.03.2018 и 02, 03, 04.04.2018

В следващия епизод на „Черна любов” Кемал наема охрана, за да пази семейството си, а Лейля за първи път помага на Айхан, когото Галип иска да съсипе. Аслъ носи на Кемал всичко за смъртта на Озан. Зейнеп не казва на Нихан, че се е видяла с брат й преди смъртта му.

Фехиме е недоволна да явиди в дома си и я разпитва дали планира развод. Нихан е категорична, че няма да се развежда, но се вижда с Кемал извън града. Признава й, че й е пратил снимките с Емир и Озан. Предупреждава го, че сестра му си търси повод да бъде с врага му. Нихан пресича намеренията й като сама признава на мъжа си, че е разпитвала Зейнеп за смъртта на Озан.

Емир поставя скрита камера в заседателната зала, но не научава нищо. Кемал и Нихан успешно се преструват на безразлични. Емир и сестра му се виждат в дома на Мюжгян. Той й споделя спомени и готовност да отнеме всичко на баща им.

Кемал научава, че има пратка от Вилдан, но го заблуждават, че в него има съвсем друга информация. Емир поръчва подпалването на бръснарницата на Хюсеин. Кемал обещава на врага си в „Черна любов”, че още утре ще получи възмездие за поредната рана в душата му.

Фехиме връща дневника на Нихан и я моли да пази тайната си.

Убеждава я, че ще синът й вземе детето, а в друг случай би бил щастлив с Асу. Нихан разбира, че майката на Кемал е взела снимка на Дениз.

Асу е бясна за нападението над семейството на бъдещия й съпруг. Вдига скандал на брат си, но той не й обръща внимание. Кемал и Нихан се виждат в яслата на дъщеря си. Той й намеква, че ще се жени по любов и й дава номер на фотографката, снимала брат й за последно.

Зехир организира отвличането на Мюжгян. Кемал разпраща съобщение до медиите, в което разкрива тайната на Галип. Емир се опитва да излъже пресата, но линейка води Мюжгян в отчайващо състояние. Благодарение на снимките на фотографката, Нихан разбира, че брат й е убит.

Арестуват Галип, а Емир обещава на Асу да разкрие тайната й на Кемал. Нихан иска да спре да наранява любимия й, но той е безпощаден. Кемал признава, че е отвлякъл Мюжгян и съветва Галип да намери лекаря й. Нихан притиска Ефсане да й каже, че знае за отравянето на брат й. Тя обаче не казва, че поръчителят е мъжът й.

Лекарят на Мюжгян е при Айхан. Освобождават Галип от реста. Заради Нихан акциите на холдинга се сриват. Кемал ги изкупува на безценица. Лекарят на Мюжгян разказва на Емир, че майка му се е събудила още преди 7 години, но я упоили отново заради баща му.

Кемал и брат му се сдобряват, но и дава записващо устройство на Нихан. Хакан предупреждава Емир за клопката, без да знае, че в стаята му е устройството на Дениз не оригиналния „бръмбар”.

Фехиме казва на Асу тайната за произхода на Дениз. Галип отива при сина си и оправдава престъплението си с това, че е мислил за холдинга и семейството си. Лейля и Айхан искат да вечерят като двойка, но на срещата идва Нихан с бебето и малко по-късно – Кемал.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2018 г.