Черна любов еп. 89, 90, 91, 92, 93 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

В „Черна любов” е време някои истини да излизат на бял свят – бащинството на Дениз, смъртта на Озан и дори това че Зейнеп за пореден път предава баща си.

Лейля претърпява инцидент и Айхан започва да й помага. Той споделя разкритието на Кемал, че Озан не е избрал сам смъртта. Асу вярва, че Кемал ще я заобича, но той иска да й даде свобода, защото не може да й даде това, което иска.Двамата се прегръщат.

На закуска със семейството Кемал поръчва на Зехир да направи проучване за Озан. Зейнеп го чува и щом се вижда с любовника си в хотел, го осведомява за намеренията на брат й. Нихан вижда Кемал в заведението, в което се забавлява. Получава хранително натравяне и той я води в болница. На другия ден отива в склад, за да се срещне с човека, който е наредил смъртта на Озан. Там го чака Нихан.

Емир се появява на мястото на срещата. Твърди, че е вкарал Озан в болница, за да му помогне да избяга. Нихан забранява на Кемал да се меси в семейните й работи. Той не вярва на приказките на съперника си и е готов да отнема едно по едно ценните неща на Емир.

Зейнеп чете съобщенията на снаха си. Разбира че е взела пари от Емир. Любовникът й напомня на Тарък, че е трябвало да организира бягството на Озан. Бану предупреждава злодеят, че Зейнеп започва да подозира нещо.

Кемал изпраща Зехир да устрои клопка на Айхан. Бившият затворник съветва младия мъж да забрави за Нихан. Емир и Зейнеп се виждат в хотел. Той й забранява срещите с Хакан. Зейнеп заблуждава комисаря и се поддава на поредните манипулации на Емир. Той обаче си припомня как е наредил смъртта на шурея си в „Черна любов”.

Асу получава огромен букет, Кемал се опитва да разбере кой е подателят. Тя си мисли, че е Галип и му звъни, за да приеме поканата за разговор. Лейля и Галип вечерят заедно, за да опитат да разведат Нихан и мъжа й. Айхан се появява. Галип провокира грозен скандал.

Зехир причаква Зехра пред дома й. Туфан е по следите й и донася информация на Емир. Асу се вижда с баща си на гроба на Хакъ. Приема акциите, но ако Галип пази тайната й от Кемал. Емир прокужда Зехра. Вилдан разбира от дневника на дъщеря си кой е таткото на бебето й. Емир иска да забрани на Нихан да излиза, но тя говори с Кемал. Той й разкрива интересни факти около последните мигове на брат й.

Зехир и шефът му подкупват капитана, който е трябвало да отведе бегълците. Той им казва име, което да помогне на разследването им. Асу се сдружава с Емир. Двамата са готови да воюват с Галип.

Кемал устройва капан на сестра си, а тя се кълне че е прекратила историята с Емир. Той прави така, че тя да донесе на любовника си вест, че се вижда с Нихан. Емир идва в апартамента на врага си.

Кемал го посреща с новината, че всичко е постановка. Злодеят намира жена си в имението. По записите от камерите установява, че тя не е излизала никъде. Вилдан изпраща дневника на дъщеря си на Кемал. Той и любимата му ще търсят заедно убиеца на Озан.

Емир не е вчерашен. Опитва се да установи дали жена му е ходила при любовника си. Кемал се е погрижил да няма доказателства за визитата й от предишния епизод на „Черна любов”. Фехиме отива да види сина си. Бану разказва всичко на Емир. В компанията възрастната жена вижда дневника на Нихан и първа от семейството разбира, чие е бебето Дениз. Емир се появява и заплашва, че животът на Кемал е в опасност

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2018 г.