Черна любов еп. 64, 65, 66, 67, 68 от 15, 16, 19, 20, 21.02.2018

Зейнеп успява с плана си да разстрои Озан в следващия епизод на „Черна любов”. Той получава поредна криза, а зет му Емир поръчва поредно нападение – този път срещу автомобила на Кемал. Любимият на Нихан знае кой му е причинил неприятностите и няма да му прости при случай.

Емир казва на жена си, че ще убие брат си. Тя споделя тайните му на Лейля. Асу и Туфан отиват да видят Хакъ, който й дава пистолет, за да се пази от най-големия си враг. Тарък не иска да пусне Бану и настоява да се оженят. Емир праща Тарък да следи Туфан. Фехиме прибира дъщеря си у дома. За да докаже себе си пред Кемал, Туфан инсталира записващи устройства в кабинета на Емир. Научава какво крои и Хакъ успява да изтрие записите от болницата, в който трябваше Зейнеп да махне бебето на любовника си.

Зехир стига до интересна информация. Приближена на Хакъ е превела пари на брата на Назиф.Туфан се вижда с Асу и й казва, че най-добре е да помогнат на Кемал да прати врага си в затвора. Семейството на Озан отказва да се моли на снаха си в следващия епизод на „Черна любов”. Тя обаче вади нов коз. Принуждава Озан да подпише договор, за да не се разведе с него.

Бану не иска да слуша бившия си и се съгласява да се омъжи за Тарък. Туфан дава записи на Кемал, които да му помогнат да унищожи съперника му в „Черна любов”. Тарък скандализира близките си с решението да вземе Бану за законна съпруга. На благотворителна вечеря Емир, с помощта на Хакъ, разбира че Асу му е сестра.

Комисар Хакан арестува Озан заради признанията на Кемал. Същият успява да спаси и Асу от дулото на брат й. От ареста Емир поръчва на Туфан да тръгне по дирите на Асу. Озан пак получава криза и го изпращат в болница.

Нихан отива да търси сметка от Кемал, а Асу – от Хакъ. Пред стареца обаче се преструва и едва в стаята си намира прощално писмо. Търси Туфан за помощ и той обещава да го открие.

Салих пуска в мрежата записи, които уличават Емир в убийството на Линда. Лейля и Галип се скарват заради мъжете, които обичат Нихан. Тя отива на събрание от името на мъжа си. Емир и Озан излизат от ареста. Врагът на Кемал се вижда със Зейнеп. Тя отново се поддава на чувствата и дори устройва клопка на Асу. Нихан вижда как тя поставя ръката му върху корема си.

Емир отвлича Асу в тайна сграда, но Кемал се появява навреме. Той взима пистолета на съперника си. Нихан е там и чува, че мъжът й е бащата на бебето на снаха й. След това обаче всички опитват да заблудят Кемал, че казаното не е истина.

Зейнеп лъже брат си, че не е била с Емир. Разказва му, че в дома на Сезин я тормозят с обвинения, а той й забранява да се прибира. Озан иска от жена си тест, за да накара роднините да спрат злословията. Кемал го гони, а Емир се преструва на благодетел и го съветва да избяга със Зейнеп далече.

Сестрата на Кемал първи тест, защото любовникът й обещава, че резултатите ще покажат бащинството на Озан. Асу научава Хакъ и Кемал, който не отива да види любимата, е отново до тях. Хакъ настоява младите да се оженят и се сбогува с тях. В същото време Туфан намира безценно доказателство срещу Туфан.

Емир организира бягството на шурея с любовницата му. Зейнеп разбива сърцето на брат си с коментар за Нихан. Той заравя пръстена, който пази за Нихан и се отрича от нея. Съперниците в „Черна любов” се сблъскват отново. Емир нахлува в дома на Асу, за да търси доказателствата срещу него. Там обаче влиза и Кемал, който няма да остави да я заплашват.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2018 г.