Черна любов еп. 54, 55, 56, 57, 58 от 01, 02, 05, 06, 07.02.2018

Зейнеп предава за пореден път брат си в „Черна любов”. Съпругът й пък отново разделя Нихан и Кемал. Причината им е еднаква – бременността на младоженката, която се оказва съвсем истинска.

Преди да се случи всичко това всичко изглежда възможно за отчаяните влюбени. Озан е готов да поеме отговорност, Тарък прикрива брат си, а Хакъ предава на Асу прощално писмо от Кемал. Лейля споделя със семейството на младежа, че бракът на любимата му е фиктивен. Емир обаче разбира как ще избяга жена му и заплашва, че ще убие Ондер. Вилдан му казва за намеренията на сина си. Туфан предава влюбените и на Асу, и на Емир. Зейнеп все пак се оказва бременна. Вярва, че бебето е на Емир.

Емир тръгва по следите, дадени му от Туфан, но открива видеозапис, в който съперникът му казва, че няма да ги намери. Зейнеп обаче предава брат си за пореден път – в замяна злодеят обещава да не посяга на нея и бебето им. След това убеждава мъжа си да не се предава.

В следващия епизод на „Черна любов” Емир изпраща наемник да държи на мушка Кемал и сам застава пред Нихан. Тя чува с ушите си как Озан ще продължи да мълчи за убийството. Нихан успява да измоли от мъжа си една нощ с любимия, за да напусне Кемал, без да провокира съмнения. Асу отива да види Нурсен, която й казва, че с години е писала на Хакъ. Тарък иска да се сдобри с Бану, но я вижда с мъж и полудява от ревност. След това разбира, че е брат й.

Нихан казва на Кемал за бебето на Зейнеп и че Озан няма да изпълни обещанието си. Двамата прекарват една любовна нощ, а на сутринта той вижда до леглото не любимата, а прощално писмо. Кемал настига и връща Нихан, но Емиш праща наемници, които нападат и раняват Лейля. Видеото от нападението отива при жена му, която търси за помощ баща си. Нихан си тръгва от Кемал, който я обвинява във второ предателство. Съперникът му я хваща за ръка и я въвежда в дома им.

Нихан защитава Емир пред Ондер, но Кемал научава за инцидента на Лейля. Съпрузите се споразумяват – той няма да я притиска с интимност и ще остави близките й, тя ще убеди любимия и всички други, че бракът им вече е консумиран.

Ондер изнудва Галип, за да се откаже от дома на Лейля. Фехиме идва да види Лейля и се скарва със сина си. В болницата Емир и Нихан влизат, хванати за ръка. Кемал отива в имението на любимата си, където се сблъсква отново с Емир. Двамата насочват оръжие един към друг. Нишхан пречи на Кемал да убие мъжа й и за пореден път избира съпруга си. След това обвинява Зейнеп в предателство, макар зълва й да отрича.

Емир отново се подиграва с чувствата на Зейнеп, а Нихан споделя тайната си само с Лейля, която й обещава да мълчи. Асу се скарва с Туфан, но той й признава, че я обича. Зехир намира нападателя на Лейля, но той се кълне, че е отишъл да краде.

Вилдан прави смайваща крачка към сватовете си в следващия епизод на „Черна любов”. Казва й за бременността на Зейнеп, а Фехиме кани семейството в дома си. Камал научава версията на наемника на Емир, но не може да приеме, че Нихан го е напуснала заради него.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 1 февруари 2018 г.