Черна любов еп. 44, 45, 46, 47, 48 от 18, 19, 22, 23, 24.01.2018

Емир продължава злодеянията си в следващите епизоди на „Черна любов”. Успява да нарани и Кемал, и Нихан – прелъстява Зейнеп, хвърля Озан на полицията.

Зехир научава кой е лекарят на Мюжгян. Асу се опитва да държи Емир далече от Кемал. Казва му, че е получила благословия за брака си от Нихан. Сема и Вилдан се виждат в имението. Господарката започва да подозира, че снаха й е имала афера със зет й. Благодарение на доктора, Кемал научава, че майката на врага му е всъщност жива.

Ондер научава какво се е случило с къщата на Лейля и вдига скандал на Вилдан. Нихан казва на любимия, че ще открие доказателство за невинността на брат си. Той пък и разказва за случая с инсценираната смърт на свекърва й.

Ондер пресреща Лейля. Разказва й колко го е съсипала раздялата им. Зейнеп ги подслушва. Асу разказва на Кемал за разговора си с Нихан. На другия ден той вдига скандал на бившата си любима.

Вилдан отново заплашва Зейнеп, а тя й затваря устата с това, което е научила за свекър си. Съпрузите се скарват заради Лейля. ДНК-тест оневинява Тарък и превръща Кемал в черната овца на семейство Сойдер. Младият бръснар отива при Емир и му засвидетелства вярност.

В следващия епизод на „Черна любов” Кемал и Нихан разбират тайната на Мюжгян. Родила дете и мъжът й я подозира в измяна. Опитал да я убие. Кемал казва чутото на Емир, а Галип се кълне че ще го унищожи. Бащата и сина се сбиват. Емир не вярва, че майка му е искала да избяга с любовника си. Ондер напуска жена си и набедена за виновна е Зейнеп. Озан заплашва майка си да спре да тормози жена му, защото и той ще я напусне.

Благодарение на Лейля, Кемал си мисли, че Туфан е брат на врага му. Емир сваля кислородната маска на майка си и само намесата на Нихан спасява живота й. Приятелка на Мюжгян се кълне, че тя не е мамила мъжа си. Галип се опитва да отстрани Кемал от пътя си, но Хакъ го брани.

Нихан поръчва на Зехир да намери записа, който оневинява брат й. Мъжът й я гони от стаята им – идеален повод на Зейнеп да се намеси и да му обещае помощ. Кемал получава половината акции на Хакъ, но отказва да заблуждава Асу. Ондер подава молба за развод. Зейне става двоен агент – на Кемал доносничи за Емир и обратно.

Емир научава, че Галип е настойник на Туфан, но не му е брат. Представят му го като син на Нурсен. Нихан получава тайнствено съобщение и вика за помощ Кемал. Двамата отиват при Зехир. Туфан говори с анонимен човек и прави така, че да промени изследването, което Емир поръчва. Врагът му иска да знае дали са братя и междувременно прелъстява отново Зейнеп.

ДНК-тестът отхвърля възможността за връзка между Туфан и Емир. Нихан получава ключ и открива с Кемал сефът, в който се намира доказателство как е инсценирано убийството на Линда. Нихан показва видеото на Емир и го напуска. Той се заканва да й докаже, че брат й е убиец, но пистолетът е в ръцете на тайнствения му враг.

Емир сигнализира на полицията, че шуреят му е убиец. Кемал и Нихан по същото време подават жалба срещу него. Полицаи искат да арестуват Озан, но той получава тежка епилептична криза. В болницата Нихан му казва, че не е убил Линда, но той я нарича предателка.

Кемал се скарва за пореден път с Емир и отвежда жена му в дома си. Тарък отива да върне Нихан, но не смее да стреля срещу брат си. Нихан връща пръстена на Емир. Той поръчва да отвлекат Туфан.Кемал отхвърля за пореден път Асу и съобщава в офиса на Хакъ, че любимата му най-после

може да се разведе. Отчаяното момиче звъни на Фехиме, за да каже, че мъжът, когото обича ще избяга с Нихан. Зехир вижда непознат в дома на Туфан, но с Кемал не могат да разберат какво търси.

Асу предупреждава Зейнеп, че ако Емир изгуби Нихан, ще убие брат й. След това заплашва и него, че ще нарани жена му, ако посегне на съперника си. Едва тогава Емир се отказва от убийството на Кемал. Отива в сградата, където държат Туфан. Той се кълне, че не са братя, но шефът му иска нов ДНК-тест.

Нихан отива при семейството си да каже, че се развежда, но всички са врагове на щастието й. Хюсеин и Фехиме също не искат Кемал да се ожени за богаташката, която вече е разбила сърцето му веднъж.

Нихан напуска имението и е готова да се отдаде на своята Черна любов. Зейнеп не може да научи нищо от Озан, но и Емир я отхвърля отново. Казва й, че никога няма да се ожени за нея и да се откаже от Нихан.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 18 януари 2018 г.