Черешката на тортата с Даниел Петканов и Златка Райкова

Емил Кошлуков, Валя Войкова, Златка Райкова, Лиляна Ангелова и Даниел Петканов с неочаквани кулинарни импровизации

Поредната порция кулинарни вълнения в „Черешката на тортата” ще бъде поднесена от Емил Кошлуков, Валя Войкова, Златка Райкова, Лиляна Ангелова и Даниел Петканов – от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

За начало в понеделник Емил Кошлуков ще пренесе компанията край язовир Искър, във вилата на Христо Сираков. Специално рибно меню, караоке и закачки с музикалните умения ще са в центъра на вечерта. Искри ще прехвърчат между участниците и този път, но сега главни действащи лица ще са представителите на силния пол. А участието на професионален готвач в подготовката определено ще провокира полюсни реакции в останалите.

Дани Петканов ще посрещне компанията в дома си във вторник и за първи път ще представи приятелката си. Освен с непоправимото си чувството за хумор той ще трябва да ги впечатли и с кулинарни способности.

Със здравословно био меню и домашно приготвен хляб Златка ще изненада гостите си в сряда. Но един счупен зъб ще се превърне в темата на вечерта. Какви ще са останалите таланти и изненади, които Златка е подготвила?

Четвъртък е вечерта на Лиляна Ангелова, позната на зрителите като Лили от Биг Брадър. Сега тя ще разчита на импровизацията, за да приготви по най-добрия начин познати ястия, борейки се да заслужи престижната титла „Домакин на седмицата”.

За финал Валя Войкова ще се развихри, но не в домашна атмосфера, а в ресторант. Тя ще сподели с останалите голямата си страст – конете. Но дали с менюто и изненадата си ще успее да спечели симпатиите на гостите?

Не пропускайте да видите най-новите предложения в атрактивното кулинарно шоу и на кого шеф Манчев ще присъди титлата „Най-добър домакин”. Гледайте „Черешката на тортата” – от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

Видео анонс –

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юни 2016 г.