Черешката на тортата от Диян Мачев-Дидо, Ива Дойчинова, Румен Угрински

Седмица на чудесата и трансформациите в „Черешката на тортата”

Чудеса, трансформации и откровения изпълват третата седмица на 5-звездния пети сезон на „Черешката на тортата” по Нова. През следващите дни своите кулинарни умения в телевизионния ефир с щипка магия и изобилие от добро настроение ще покажат риалити звездата от Big Brother Елена Георгиева, добродушният съсед от „Етажна собственост” Евгени Будинов, комикът Диян Мачев-Дидо, радиоводещата Ива Дойчинова и господарят на ефира Румен Угрински.

Кулинарното представяне на нашите 5 звезди през следващите 5 дни ще бъде подправено от 5 провокативни мисии и 5 нестандартни изненади.

Началото на гастрономичния маратон ще постави с танцова стъпка по време на пазар хубавата Елена. Ще последват куп трансформации – някои от звездите ще трябва да влязат във форма, за да извършат десант в чужда градина, други – да напълнеят, а трети – да се превърнат в деца.

Няма да липсват и още чудеса – вегетарианец доброволно ще прояде месо, ще станем свидетели на магии и ще се върнем в епохата на благородническите приеми.

Участниците няма да пестят не само продуктите в кухнята, но и личните откровения по време на своите вечери и дори ще се отдадат на тълкуване на сънищата си. Освен изобилието от мистика, ще има и богата реколта от забавни изненади и добро настроение.

Ще успеят ли да звездите да се справят със своите мисии и какви менюта ще приготвят? И кой ще бъде най-добър сред най-добрите домакини? Това ще разберем през следващите 5 дни.

Едно обаче е сигурно – всяка делнична вечер ще има допълнителни порции забавление в третата седмица на 5- звездния сезон на „Черешката на тортата” – всяка делнична вечер, точно в 20.00 ч. по Нова.

Галерия от епизодите –

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2015 г.