Черешката на тортата финал с Ваня Щерева, Гъмов, Денди, Патрашкова

Любовни искри и неочаквани разкрития в последните епизоди на „Черешката на тортата” по Нова

Силен финал с вечеря, приготвена лично от готвача на Тодор Живков – Бай Данчо, очаква 5-имата звездни участника в 5-звездното кулинарно шоу

Писателят Любомир Милчев-Денди, актьорът Станимир Гъмов, писателката Ваня Щерева, певицата Поли Генова и журналистката Кристина Патрашкова ще приготвят поредния кулинарен шедьовър, аранжиран с любовни искри, лека доза напрежение и много изненади, като за последно.

Мисията на Денди ще го изпрати на село, изправяйки го пред предизвикателството да се запознае лично с животните в стопанския двор. Гъмов ще трябва да покаже дали може да влезе в обувките на Денди и да демонстрира джентълменски умения на ниво. На Ваня Щерева ще се наложи не само да продава собствена продукция, но и да обслужва специални клиенти. Вечер в розово очаква участниците при Поли Генова, която ще запретне ръкави, за да покаже на какво е способна, а песента ще съпътства и подготовката, и представянето й. Кристина Патрашкова пък ще поеме нелеката професионална задача да се поразрови добре, за да разкрие непознати факти за живота на звездните си колеги.

Последната за сезона вечеря ще достигне до участниците благодарение на небезизвестния готвач на Тодор Живков – Бай Данчо. Леко напрежение ще разгорещи някои от звездите, търсенето на компромати ще затрудни други, а някои от мисиите и изненадите истински ще провокират и очароват не само участниците, но и зрителите във финалните 5 епизода на „Черешката на тортата”.

Не пропускайте да видите финалните 5 мисии на последните 5 участника в 5-ия сезон на „Черешката на тортата” и как те ще се справят със задачите си –всяка делнична вечер, точно в 20.00 ч. по Нова.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юни 2015 г.