Черешката на тортата 18.06.2015 + видео – тлъстата Ива Дойчинова

Радиоводещата Ива Дойчинова организира истински благороднически прием в „Черешката на тортата” на 18 юни, четвъртък от 20.00 ч. по Нова. В епизода на кулинарното предаване тази вечер нейните гости – риалити звездита от Big Brother Елена Георгиева, актьорът Евгени Будинов, комикът Диян Мачев-Дидо и господарят на ефира Румен Угрински, ще бъдат посрещнати в истински замък в полите на Стара планина.

Изненадите обаче не свършват дотук. Макар че е вегетарианка, Ива ще изненада останалите участници с невероятно добре приготвени месни ястия. Естествено, един благороднически прием не може да мине и без интрига – едно от ястията с диви гъби, набрани от домакинята специално за нейните гости, ще предизвикат подозрения в опит за отровителство.

Ива също ще премине през доста изпитания, за да изпълни мисията, която Диян Мачев-Дидо ѝ възложи в предишния епизод. Журналистката ще трябва да „напълнее” с доста килограми, докато пазарува, за да усети как се чувстват хората с наднормено тегло.

Как ще се справи Ива с мисията си и още какви изненади очакват гостите ѝ в замъка? Отговорите ще разберем в „Черешката на тортата” от 20.00 ч. по Нова.

Видео анонс –

Гледай видео запис от предаването – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юни 2015 г.