Черешката на тортата 11.06.2015 + видео – Георги Милков става поет и рибар

Интернационално угощение подготвя журналистът Георги Милков в „Черешката на тортата” по Нова. Той ще положи огромно старание, за да осигури почти царствено изкарване на своите звездни гости – актьорите Филип Аврамов-Фицата, Биляна Петринска и Ивайло Захариев и „Мисис Глоуб” 2004 Румяна Маринова.

Но преди перфектната вечеря Георги трябва да премине през много изпитания. Известният журналист получи не една, а цели две мисии от актрисата Биляна Петринска. Докато пазарува за вечерята в „Черешката на тортата”, Георги Милков ще трябва да открие своята поетична страна, защото беше предизвикан да говори с продавачите само в рими. Той ще бъде принуден да стихоплетства не само на български, тъй като някои от магазините, които посещава, са собственост на чужденци. Не по-малко трудна е втората му мисия – да улови сам рибата за своите гости. Георги обаче ще намери оригинален начин да се справи и с това предизвикателство.

Какъв е той и как ще се справи Георги Милков със своите мисии? Какво включва интернационалното му меню? И каква е изненадата за неговите гости? Всичко това ще разберем в „Черешката на тортата” от 20.00 ч. по Нова.

Видео анонс –

Гледай видео запис от предаването – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 11 юни 2015 г.