Част от мен епизоди 81, 82, 83 и 84 + гледай онлайн, от 16, 20, 21 и 22.06.2016

В СЛЕДВАЩИТЕ 4 ЕПИЗОДА НА „Част от мен“ ЩЕ ВИДИТЕ:

Дефне е разкрита

Дефне моли Кахраман да й възложи работа в семейната фирма. Той я назначава в отдела за връзки с обществеността. Елиф отхвърля всякаква финансова помощ от Кахраман и решава да търси работа. По време на интервю за обявена позиция собственик на фирма се държи непристойно с Елиф. Тя му ядря плесница и разстроена напуска сградата. Джелял, който я очаква заедно с Мюжгян, се саморазправя с работодателя. По настояване на майка си Селим не отговаря на обажданията на Мелек. Еркан убеждава сина си Сонер да огтлави клона на компанията им в Истанбул, но той категорично отказва. Сонер възнамерява да отпътува за Лондон, тъй като иска да забрави пътната злополука, в която е изгубил съпругата и сина си. Саадет съобщава на Шукран, че възнамерява да разкрие истината пред Якуп след операцията на Зия. Шукран я осведомява, че Къймет вече е научила, че Максут е неин син.

Елиф пристига в компанията “Йорукхан”, за да прибере вещите от кабинета си. Кахраман прави опит да я задържи, но решението й да напусне холдига е окончателно. В офиса Елиф среща Дефне и разбира, че тя вече работи там. Дефне дочува разговор между Кахраман и един от хората му, от който узнава, че проучват телефонните номера, от които са отправени анонимните заплахи. Тя прави опит да се свърже с охранителите, на които е платила, за да продължават да изпращат писмата до семейство Йорукхан, но те не отговарят на обажданията й. Къймет споделя с Шукран плана си да принуди Саадет да се завръне в Хатай, като отвлече дъщеря й Мелек. Якуп информира Максут, че Елиф е напуснала Кахраман. Максут заявява, че вече се е отказал от идеята да раздели Елиф и Кахраман.

Кахраман уведомява Еркан, че не е могъл да убеди Елиф да продължи работата си по общия им проект. Еркан предлага сам да разговаря с нея и да й предложи място в своята фирма. Селим се среща с Мелек и я упреква за лъжата, че посещава болен братовчед. Мелек твърди, че няма представа, че брат й Максут е причинил толкова злини на семейство Йорукхан. Селим отказва да й повярва. Якуп е отчаян от отказа на Максут да продължи борбата си срещу Кахраман. За да го окуражи, Шукарн му доверява, че Саадет е негова майка. Якуп е разтърсен от разкритието.

Елиф приема предложението на Еркан, въпреки че ще се наложи да работи в зданието на компанията “Йорукхан”. Шукран споделя с Къймет, че съпругът й отново е натрупал дългове на хазарт. Къймет я успокоява, че ще ги покрие, без да уведомява Кахраман. Якуп се запознава с Мелек пред болничната стая на Максут, но скрива, че е неин брат.

Сонер променя намерението си да отпътува в чужбина и се явява на заседание на директорите на холдинга “Йорукхан” задено с Елиф. След срещата Кахраман я моли да поговорят за случилото се помежду им. Елиф приема да се настани в една от къщите му, но открива, че той все още не вярва във вината на Дефне. Якуп посещава Саадет и иска от нея обяснение за дългогодишното отсъствие от живота му. Тя му разказва как майката на Зия и Къймет са я принудили да го изостави.

Дефне става свидител на заканите, които отправя бивш служител на компанията “Йорукхан”, уволнен заради длъжностно присвояване. Джанан й обяснява, че той би направил всичко за пари. Дефне го подкупва да признае, че той е изпращал заплашителните писма. Обещава му, че ще му осигури добър адвокат, който да му издейства минимална присъда. Кахраман не е убеден от показанията на бившия служител. Той забелязва, че хората от охраната на имението са сменени. Разпитва за предишните бодигардове и открива, че двама от тях са напуснали охранителната фирма едновременно. Той нарежда да бъдат издирени. Елиф дава описание на хората, на които Дефне е предала пари- то съотвества на снимките на изчезналите охранители.

Къймет предава на Шукран сумата, необходима за погасяването на дълговете на Якуп. Шукран я убеждава да й повери отвличането на Мелек. Увещава я да изчакат Максут да бъде осъден, за да не попречат неговите хора на плана им. Якуп споделя със Зия, че е открил майка си. Пита го дали желае да го заведе при нея. Зия дава знак за съгласие. Якуп го извежда от имението, за да се срещне със Саадет. Къймет се усъмнява,че Шукран ще и помогне да отстрани Саадет от пътя си, и възлага на Кямил да похити Мелек.

Максут е осаден на 10 години затвор, но заради здравословното му състояние мярката за неотклонение е променена на домашен арест. Максут укорява Мелек пред Саадет, че не е останала до леглото му в болницата през нощта преди делото. Мелек признава пред Саадет, че е напуснала клиниката, за да пее в заведение. За наказание Саадет я заключва в стаята й.

Дефне настоява пред Кахраман, че операцията , на която трябва да се подложи Зия, е прибързана и прекалено рискована. Тя подкрепя тезата си с аргумента, че е била свидетел на втория инфаркт, преди останалите близки на Зия да пристигнат в спешното отделение. Кахраман си припомня как Дефне е твърдяла, че по време на злополуката със Зия е била във фризьорския салон. Той споделя подозренията си спрямо Дефне с Джелял. Заедно отиват в болницата където е бил откаран Зия. Медицинската сестра го информира, че Зия не е искал да се радели с телефона си по време на сърдечната криза. Кахраман разпитва баща си и Зия успява да го насочи към телефона си. Апаратът се оказва повреден.

Саадет кани Якуп и Шукран в дома на Максут. Мелек бяга от стаята си, но хората на Къймет, които я причакват пред къщата я забелязват. Тя успява да се скрие и да повика Селим на помощ. Той я отвежда в имението и тайно от Айсел я настанява в помещенията на прислугата. Кахраман дава телефона на Зия на техник, който да възстанови записаната в него информация. Къймет уведомява Шукран, че е наредила да отвлекат Мелек. Шукран я увещава да нареди на Кямил да прекрати акцията и да остави задачата на нея. Саадет известява Якуп, че Мелек е изчезнала, и той започва да я издирва.

Зия е приет в болница за изследвания преди операцията. Дефне се бои, че ако той възстанови способностите си да говори, ще издаде злодеянията й пред Кахраман. Тя напуска имението и заблуждава Джанан, че спешно и се налага да замине при болната си майка в Швейцария. Максут забелязва Мелек в стаята на Селим и я принуждава да го последва. Заплашва я, че Селим ще пострада, ако не му се подчини. Техникът съобщава на Джелял, че е поправил телефона на Зия и го донася в болницата, където се е събрало цялото семейство Йорукхан!

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Част от мен /Kaderimin Yazıldığı Gün/ – Сериал

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2016 г.