Част от мен епизод 85 + гледай онлайн, 23.06.2016: Дефне в полицията, Кахраман иска прошка

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Откъс от информация на Теленовелас Новини:

Сонер предлага на Елиф да си поиграе с Топрак, докато тя си свърши работата.

Елиф изпраща СМС на Кахраман, че след час ще дойде в болницата, за да бъдат заедно.

Джелял информира приятеля си, че телефонът на Зия е ремонтиран и че ще го донесат направо в лечебното заведение.

Топрак се опитва да направи самолет от хартия, но не му се получава. Сонер си спомня за своя загинал син и нарича детето Мерт. Топрак го пита кой е Мерт, но мъжът не го чува. Детето се ядосва, че отново не може да направи хартиения самолет и отива да търси майка си. Сонер не го пуска. Прегръща го и му казва „сине“. Топрак вика майка си. Елиф идва и вижда как Сонер е прегърнал малкия. Мъжът се оправдава, че с детето са си играли, но то се е разплакало. Елиф иска позволение следобед да не идва на работа, тъй като ще ходи в болницата при Зия. Сонер се съгласява с неохота.

Селим търси Мелек, но не я открива в стаята.

Якуб кара към дома на Саадет, за да предаде сестра си. Мелек се бунтува. Селим й звъни, но Якуб отново я заплашва, че ако отговори любимият й ще пострада… В това време Джанан се обажда на баща си. Якуб й заявява, че има работа и че ще отиде в болницата по-късно.

Селим среща Джанан и я пита какво е направила на Мелек. Тя отговаря, че не знае къде е момичето. Селим изтъква, че тя е най-безпринципния човек, когото е срещнал. Джанан се разстройва.

Кахраман прослушва записа от телефона и разбира за всичките престъпления на Дефне…
Якуб води Мелек при Саадет. Старата жена вдига скандал на дъщеря си. Якуб се намесва. Тогава Мелек го пита кой е той. Саадет отвръща, че е неин син – батко на момичето и на Максут.

Зия се нуждае от кръв. Шюкран и Къймет търсят Якуб и Кахраман.

Кахраман все още е в шок от изповедта на Дефне. Джелял го намира. Кахраман споделя с приятеля си чутото… Джелял съобщава, че е необходима кръв за баща му. Отбелязва, че Елиф е от същата кръвна група и че се съгласява да помогне на стареца. Кахраман заявява, че е намерил нещо за Дефне и тръгва да я търси.

Дефне се обажда на Максут с призив за помощ. Моли го да намери някого, когото да ликвидира Зия. Максут я отрязва категорично.

Мелек е шокирана от новината. Якуб се опитва да й разкаже всичко. В това време Селим ги вижда да си говорят заедно. Саадет се приближава към децата си и Селим си тръгва.
Кахраман разбира от Джанан, че Дефне пътува към летището, за да замине за Швейцария. Той се свързва с нея. Кахраман заявява на бившата си жена, че Зия е на предсмъртно легло и че всички го чакат да умре. Моли я да бъде с него в този трагичен за семейството момент. Дефне му вярва и се връща обратно в имението

Саадет заставя дъщеря си да не информира Максут за наученото за Якуб. Тя заявява на сина си, че ще ходи да види някакъв неин познат в болницата. Заръчва на Максут да се грижи за сестра си.

След като дава кръв, Елиф държи да отиде при Кахраман, притеснена от евентуалните действия на Дефне. Джелял не е съгласен, но оставя решението в ръцете на Елиф. Тя заминава за имението…

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юни 2016 г.