Част от мен епизод 83 + гледай онлайн, 21.06.2016: Кахраман открива телефона на баща си Зия

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Откъс от информация на Теленовелас Новини:

Елиф и Сонер пътуват към партито, организирано от Дефне. Когато пристигат там, Кахраман прави забележка, че са се забавили…

Якуб е извел баща си на крайбрежната. Там пристига Саадет…

Къймет крои планове как да се освободи от Саадет.

На партито Елиф пита Кахраман защо все още Дефне живее в имението, след като подпалвачът е заловен и вече не пристигат заплашителни писма.

Къймет търси Шюкран в стаята й, но забелязва, че листчето с адреса на Мелек е смачкано. Тогава старицата се обажда на Кямил и му поръчва да сплаши момичето.

Джанан и Селим пристигат на партито. Елиф иска разрешение младежът да започне работа при Сонер. Кахраман се съгласява. Дефне дава речите на двамата президенти на компаниите. Кахраман се отказва от своята, а Сонер решава да бъде пръв пред микрофона.

Саадет разказва на Зия своя живот. Старецът си спомня колко много е обичал Саадет на млади години. Обещава й, че ще се ожени за нея. В този момент тя му съобщава, че е била бременна. По-късно той се е оженил за Къймет и е отишъл в казармата, а бракът му е бил по избор на родителите му. Дори сега, на стари години, Саадет все още обича Зия… Старецът се разстройва и с усилия произнася името на своята голяма любов.

На следващата вечер Бора се обажда на Мелек със заръката тя да дойде и да пее в бара, тъй като ще я слуша преподавател по музика. Мелек обещава на приятеля си, че ще бъде там.

В речта си Сонер пропуска името на Елиф като инициатор и радетел на съвместната работа между двете фирми. Кахраман иска обяснение от Дефне защо името на Елиф го няма в официалния списък. Тогава Сонер тактично благодари на жената за нейния всеотдаен труд.

Якуб все още не може да каже на Саадет „мамо“. Съобщава й, че Максут е под домашен арест – заради здравословното си състояние ще си бъде вкъщи, но ще бъде осъден на 10 години затвор.

Къймет пита Шюкран защо се бавят Якуб и Зия.

Кахраман, Сонер и Елиф получават плакети за съвместната си работа. Дефне е изумена от наградата на Елиф. Тя отива да поздрави съперницата си за получения приз. Едва сега момичето заявява истината в очите на Дефне.

Серхан докладва на Кахраман, че търсените мъже са открили скъп магазин за мобилни телефони, като отбелязва, че те едва ли са разчитали на спестявания от заплатите си като охранители…

Джанан се опитва да обясни поведението си на Селим, но той не иска да я чуе. Не иска да говори и за Мелек…

Сонер кани Елиф да отидат заедно във Венеция, за да представят новите си проекти. Кахраман не се съгласява, но Елиф е доста настоятелна.

Полицаите водят Максут в дома му. Саадет го посреща. Надзорникът му напомня, че той е затворник, и го предупреждава да не сваля гривната.

Якуб и Зия се прибират в имението. Старецът е разстроен. Къймет пита сина си защо съпругът й е в такова състояние. Якуб предполага, че баща му се е разстроил, заради положението си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 21 юни 2016 г.