Част от мен епизод 82 + гледай онлайн, 20.06.2016: Кахраман издирва подпалвача

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Елиф и Кахраман отново се скарват. Тя настоява, че той не й вярва. Казва му, че няма да се върне в имението, защото е довел там жената, която е поръчала убийството й. Тогава Кахраман й предлага да отидат вкъщи и да поговорят, да се извинят взаимно и да си простят. Елиф се съгласява.

Мелек излиза от стаята на Максут. Якуб я среща. Пита я коя е. Тя му казва, че е сестра на болния. Якуб търси Саадет, но разбира, че си е вкъщи. Отива в дома й. Жената го посреща, но той започва да я упреква защо се е появила едва в този момент. Пита я какво може да накара една майка да се отдалечи от детето си за толкова много години. Садет го кани да влезе в къщата. Обещава да му разкаже истината, а той да си прецени какво да прави.

Кахраман казва на Елиф, че я обича. Тя му отговаря, че ако наистина е влюбен в нея няма да постъпва по този начин. Кахраман я целува. Елиф отвръща на ласките му.

Дефне пуска SMS на охранителя Нажди, питайки го защо заплашителното писмо все още не е пристигнало в имението. В този момент влиза Джанан. Дефне се оправдава, че организира утрешното мероприятие.

Къймет разказва на Якуб цялата истина за неговото отнемане от Къймет и баба му. Споделя, че със Зия много са се обичали, но алчността на Къймет е довела до съсипването на нейния живот. Саадет прегръща сина си, радвайки се че най-накрая са се събрали.

След една нощ, в която двамата влюбени се отдават на чувствата си, на сутринта отново се скарват. Елиф настоява Кахраман да й се извини, но той не го прави. Тя му заявява, че ще си тръгне, а той с груб тон й забранява това.

Якуб моли майка си да не казва на Максут, че са братя.

Елиф се съобразява с решението на Кахраман. Вика Мюжгян да живее при нея.

Шюкран казва на мъжа си, че Къймет е подозирала Саадет за заплахите и писмата, които идват в имението.

Дефне се свързва с един уволнен служител на фирмата. Предлага му пари, за да се признае за виновен. Той трябва да обясни на всички, че е изпратил писмата със заплахите.

Къймет дава на Шюкран адреса на бара, където пее Мелек. В това време влиза Якуб. Двете жени му казват, че са говорили за новите дългове, които той е направил на комар. Къймет му обещава този път да му даде пари, за да си върне дълга.

Айсел е притеснена, че синът й не си вдига телефона. Джанан й казва, че знае къде е. Айсел отговаря, че той не трябва да бъде в бара…

Селим е в бара и продължава да пие. Отива да се измие. През това време в заведението идва Мелек.

Шюкран казва на Якуб, че Къймет преследва сестра му.

Джелял води Топрак у Елиф. Тя много се радва.

Мнимият подпалвач идва в имението и прави скандал. Иска да се види с Кахраман. Охраната не го пуска. Цялото семейство Юрокхан е в шок. Кахраман се вижда със Шевкет и нарежда охраната да го заведе в полицията.

Мелек пее в бара. Селим я слуша с тъга в сърцето. Джанан му звъни, но той не отговаря. Селим излиза от заведението. Тогава го забелязва Мелек…

Кахраман се съмнява, че Шевкет е истинският подпалвач. Споделя с Якуб, че има нещо гнило в тази работа. На сутринта разбира, че двамата портиери са напуснали и от охранителната фирма са изпратили други. Кахраман се обажда на Джелял, за да обсъдят съмненията му.

Сонер е отдаден на работата си, но получава нервна криза. Елиф се появява в офиса. Сонер се успокоява. Моли Елиф да говори със Селим, но Джанан и казва, че той отдавна е напуснал, но не може повече да го прикрива пред Кахраман. Елиф се обажда на момчето, за да го покани да работи с нея. Селим не отговаря на обаждането й.

Мелек пита майка си дали Юрокхан са враговете на брат й. Саадет не отговаря на този въпрос. Мелек се оттегля, а майка й се обажда на Якуб. Пита го дали ще ходи на делото на Максут. Той отговаря отрицателно и съветва жената и тя да не ходи, за да не заподозрат Юрокхан в нещо. Саадет моли сина си да я посети, но Якуб се извинява, че има работа.

Кахраман разбира, че двамата охранители са напуснали фирмата и са се скрили. Той иска адресите им, за да разбере защо са го направили.

Селим не може да откаже на Елиф и приема да работят заедно във фирмата за опаковките. Сонер, който изгаря от мъка по изгубеното си семейство, е станал работохолик, Споделя с Елиф, че само така може да забрави мъката.

Къймет дава обещаните пари на Шюкран. Моли я да поговори с мъжа си, да спре да ходи по казина и да се отдалечи от комарджийската си страст. Шюкран обещава да го направи.

Якуб отива при Зия. Разказва му, че е намерил истинската си майка. Пита го какво да прави. Зия дава знак на сина си, че иска да се види със Саадет.

Кахраман започва да търси избягалите портиери…

Елиф е чула за човека, който си е признал, че е запалил имението. Тя обяснява на Кахраман, че е видяла Дефне да дава пари на един от напусналите охранители. Дори го описва на мъжа си…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юни 2016 г.