Част от мен епизод 81 + гледай онлайн, 16.06.2016: Якуб разбира, че Саадет му е майка

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Шюкран принуждава Саадет да отговори на въпросите й.

Къймет също пита Айсел дали се е чувала със Саадет. Прислужницата отговаря отрицателно.

Елиф продължава да ходи на интервюта за работа.

Кахраман подготвя офис за фирмата на Екрем в сградата на холдинга. Дефне идва в компанията и отива при Кахраман. Настоява да се върне на работа. Кахраман я праща в отдел „Връзки с обществеността“ при Джанан.

Елиф отива на интервю за маркетинг специалист, но разбира че трябва да работи като компаньонка. Собственикът на агенцията й обяснява, че е е необходимо да пътува из цялата страна и да бъде отзивчива към клиентите. Тя се ядосва, зашлевява му шамар и напуска офиса разплакана. Джелял и Мюжгян я чакат пред фирмата. Елиф им разказва, че човекът е постъпил непочтено. Джелял се качва в кабинета му и започва да го бие.

Саадет разказва на Шюкран как Къймет и майката на Зия са отнели детето й. После са го представили, че е на Къймет. През това време Зия е бил в казармата.

Еркан моли сина си да поеме делата на тяхната компания в Истанбул и да работи заедно с Елиф и Кахраман. Сонер отказва и настоява да се върне в Лондон и да се занимава с поръчките там. Кани баща си на вечеря, преди да замине.

Джелял и Мюжгян се опитват да убедят Елиф да се върне на работа в холдинг „Юрокхан“. Тя обаче кара Джелял да я придружи до офиса и да си събере нещата от там. Иска всички да научат, че не желае да има нищо общо със семейство Юрокхан.

Саадет се радва, че Шюкран й е първата снаха. Обещава да й даде всичко, което заслужава като съпруга на първородния й син.

Елиф си събира нещата от офиса. Секретарката й казва, че нейният проект е много успешен. Тя се радва, но това не променя нейните намерения.

Кахраман е ядосан, че Елиф напуска фирмата, но си търси работа другаде. Джелял го кара да отиде в офиса на Елиф и да се разберат като мъж и жена. Кахраман го слуша. Среща се с Елиф. Казва й, че ако иска да работи може да го прави в тази фирма и да получава заплата, но да престане с тази глупава ревност. Момичето се ядосва и му отговаря, че не е ревност, а самата истина, но когато той осъзнае това ще е много късно за тях двамата. Елиф си тръгва, а мъжът й не може да я спре. В коридора среща Дефне, която й казва, че много се радва (вижда Кахраман и добавя), че ще работят заедно. Елиф млъква и слиза по стълбите.

Сонер научава, че баща му има проблеми със сърцето и трябва да се оперира. Дори ще е по-добре, ако спре да работи и да си почива.

Къймет подозира Шюкран, че е направила нещо. Снахата обяснява, че е ходила на покупки и се е разходила. Свекървата настоява двете с Шюкран да направят план как да действат срещу Саадет. Предлага да проучат Мелек.

Максут се опитва да стане на крака. Якуб му помага да ходи. Казва му, че е намерил адвокати и че ще му помогне да си отмъстят на всички. Саадет се съгласява с Якуб. Максут заявява, че няма сила, която да раздели Елиф и Кахраман. Ето защо се е отказвал от отмъщението.

Елиф е ядосана, че Дефне работи във фирмата. Казва на Джелял и Мюжгян, че вече нищо не я интересува и ще се оправя сама.

Дефне иска да пият кафе с Кахраман, но той й заявява, че всичко от което тя се нуждае в работата си ще й го обясни Джанан.

Кахраман се обажда на Екрем да предложи работа на Елиф, за да могат да работят съвместно по нейния проект.

Селим се среща с Мелек. Преди това я пита по телефона, кой е нейният болен роднина. Тя му отговаря, че братовчед на майка й. На срещата Селим е мълчалив. Пита Мелек защо го е излъгала, че в болницата лежи брат й и че е избягала от къщи, за да дойде в Истанбул. Мелек започва да разказва на Селим всичко за живота си отначало, но той не й вярва. Момичето се ядосва и си тръгва.

Якуб е страшно притеснен, заради това, че Мкасут се е отказал от отмъщение. Отчаян е, че постоянно губи във всяко негово начинание. Тогава Шюкран му казва, че Саадет е истинската му майка, а Максут му е брат и Къймет също знае за това.

Екрем се среща с Елиф. Предлага й работа Тя приема предложението му, но малко е изненадана, че офисите на фирмата за опаковки ще са в сградата на холдинг „Юрокхан“.

Дефне иска да се премести в кабинета на Елиф, но Кахраман не й позволява. На излизане тя вижда, че адвокатът носи плик с документи на Кахраман. Отива и подслушва разговора между двамата. След като адвокатът излиза, Дефне отново влиза при Кахраман и го пита дали не е получил ново заплашително писмо. Той отговаря отрицателно. Казва й, че е получил от полицията разпечатка на телефонните номера, от които са звънели изнудвачите.

Дефне звъни на двамата охранители. Те обаче не отговарят, а изхвърлят сим картите си.

Кахраман е свикал съвещание заедно с Екрем. Дефне иска да присъства на него. Той я кани да остане в заседателната зала. Елиф и Сонер също влизат там. Момичето казва на всички, че вече ще работи за фирмата на Екрем заедно със Сонер. Кахраман поздравява приятеля си. Елиф е малко изненадана. Кахраман й дава думата да направи презентацията. Тя започва да говори уверено и професионално, а Дефне е шокирана…

Якуб размишлява сам…

Саадет научава от адвоката на Максут, че синът й няма да го пуснат под гаранция, а ще лежи в затвора…

Къймет разбира, че Мелек е избягала от дома си…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2016 г.