„Чалгарката“ Анелия връчва награда на BOX TV

Остават броени часове до връчването на първите „Български музикални награди”

На официална церемония в зала Rainbow Plaza BOX TV ще връчи първите си годишни музикални награди!

За първи път музикалната телевизия BOX TV ще връчи годишните си музикални награди на 30 януари (четвъртък) вечерта на церемония, която ще се излъчи на живо по БНТ.  Събитието ще се състои в зала Rainbow Plaza, с начален час 20:45. Водещи ще бъдат Мария Силвестър и Антони Атанасов.

Награди в различните категории ще връчат победителят от „Африка – звездите сигурно са полудели” Жоро Милков, фолк дивата Анелия, златните момичета на българската художествена гимнастика, зашеметяващите близначки Емануела и Доротея Толеви, скандалният модел Бориса Тютюнджиева, Роро Кавалджиев и други известни българи.

Церемонията е под надслов „Оставам ТУК”, продиктуван от желанието на BOX TV повече млади хора да направят своя избор и останат да живеят, работят и творят в родната България.

Песента, която обвързва идеята „Оставам тук” на Лора Караджова и Кристо ще бъде изпълнена на живо от Кристо и детската воканла група „Бон-Бон”.

Сред изпълнителите, които очакват награди в 13-те категории са Графа, Михаела Филева, ВенЗи, Поли Генова, Маги Джанаварова, Мария Илиева, Миро. Ice Cream, „Мастило”, Бобо, Донна и много други.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 януари 2014 г.