Чалгарка пее на английски – гот или „О, май год“?! Видео!

Джорджиа пропя на английски

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=57yzMPUGjKk

Джорджиа представя първата си песен на английски език, озаглавена Love Devotion. Всъщност това е английската версия на последния сингъл на младата певица на Diapason Records – „Не ми е съдба”. Видеото се върти в ефира на Фен ТВ.

Песента е по музика на Maze,  а текстът е на самата изпълнителка. Красивата пловдивчанка не крие, че винаги е била почитателка на поп и r’n’b звученето и с огромно удоволствие изпяла това парче.

„Със сигурност в бъдеще ще заложа и на други композиции с подобно звучене. Признавам, че тези жанрове са ми най на сърце.”, довери Джорджиа. „Надявам се на публиката да й допадне Love Devotion, макар че е доста далече от поп-фолк звученето.”, каза още хубавицата.

Видеото е дело на творческия тандем Ивомир Пешев и Станислав Савов, които работиха и по предния проект на изпълнителката. Тук обаче са добавени и нови кадри, които не са включени в „Не ми е съдба”. Визиите отново са комбинация между готик и етно елементи. Гримът е дело на Аделина Цанева, а косите – на Анна Илиева.

Освен Джорджиа във видеото участват още три красиви дами. Две от тях са професионалните модели – Надежда Ламбрева и Теди Цветанова, а третата е плеймейтката Гентиана Халити.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2013 г.