Чалга Великден: Празнувай със звездите на Пайнер!

Весели Великденски празници със звездите на „Планета“!

Доброто настроение в празничните дни е задължително, а затова то да бъде неотменна част от Вас, ще се погрижат и звездите на „Планета“. Изпълнителите на музикална компания „Пайнер“ и тази година са предпочитани гости по време на Майските празници.

Още в първия почивен ден, 1 май, Джена ще пее за своите почитатели в Първомай, а на 3-ти партито с нейно участие ще бъде в Стара Загора.

Галена също няма да почива в празничните дни и ще се отдаде на срещи с феновете в цялата страна. Звездата започва музикалния маратон от Батак и София, а след това й предстоят участия в Пазарджик, Пещера, Пловдив, Велинград и Кюстендил.

Също толкова натоварена е програмата и на Анелия, която ще гостува в Пловдив, Плевен, а след това в Смолян и Казанлък.

Преслава ще празнува с всички, които вече са край морския бряг, а в следващите дни изявите й продължават в Пазарджик и Стара Загора.

Друга любимка на публиката, Емилия, също ще бъде в центъра на купона – първо в Благоевград, а след това и в община Кърджали.

На Великден Гергана ще зарадва с хитовете си празнуващите в Кулата, а още на следващия ден звездата ще гостува и в съседна Македония.

Великденските празници Андреа ще посрещне в Австрия и Германия, където ще изнесе два концерта за своите задгранични почитатели.

В чужбина на Възкресение Христово ще бъде и Соня Немска, която е специален гост на най-българското парти в английската столица Лондон.

Мъжката част от изпълнителите на „Пайнер“ също ще поздрави на живо всички българи за празниците. Борис Дали ще пее в София, Велико Търново, Козлодуй и Варненска област, а Милко Калайджиев – в Козлодуй, Бяла Слатина и Добрич.

Почитателите на Илиян могат да се забавляват с него в Разград, тези на Крум – в Пловдив, а на Денис – в Търговище.

Камелия също ще бъде част от празничната музикална програма в различни градове – първо в София, а след това и в Пловдив.

Младите имена в поп-фолка Мария Петрова и Галин ще се погрижат за доброто настроение на Великден в комплекс „Планета Пайнер“ в Димитровград.

Роксана може да чуете, ако сте близост до Велинград, а Ани Хоанг ще гостува в Стара Загора, Първомай, Монтана и Пловдив.

Любителите на фолклора ще могат да аплодират на живо в празничните дни Роси Пейчева, Здравко Мандаджиев, Николай Славеев, Янко Неделчев и др.

Инфо и графика: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 2 май 2013 г.