Чалга-рок, Галено-Дичовска Коледа в Night Flight! (СНИМКИ)

Галена и Дичо коледари  в Night Flight

Галена и Дичо направиха уникален коледен купон в Night Flight и суровакаха гостите с най-актуалните си парчета и пожелания за щури партита цяла година.

Началото сложи фолк звездата, която подкара горещите си хитове, а първите поздрави бяха за имениците, които празнуваха на 25-ти декември.

Сексапилни снежанки, сред които и актуалната красавица Благовеста Цакова,  вдигнаха допълнително адреналина, а един от купонджиите не се стърпя и атакува Галена с неприлични предложения и то пред половинката си. В крайна сметка двамата излязоха на сцената и партнираха на певицата с кръшни танци.

Фолкзвезди, сред които и Андреа в компанията на Кубрат Пулев, популярни спортисти, носителки на корони за красота бяха сред гостите, които бяха избрали да празнуват в най-актуалния нощен клуб.

В разгара на купона се включи и Дичо, който бързо се ориентира и се впусна във флирт с помощничките на Дядо Коледа. Певецът поздрави всички с „Две следи“, но предизвика истински фурор с изпълнението на парчето на Роби Уилямс – „Angels“.

Няколко часа по-рано той бе специален гост и в бар Flight. Изпълнителят забърка микс от свои и чужди хитове, подкрепен от част от новата си банда – V.O.XX.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 декември 2010 г.