Тази седмица в „Цената на истината“: „съвършенството“ на красотата

„Цената на истината” ще се излъчва три пъти седмично

През октомври реалити предаването „Цената на истината” ще се излъчва във вторник и сряда от 21:00 часа, а в четвъртък от 20:00 часа. Четвъртъците си остават дните за живите студиа по Нова телевизия, в които гости ще бъдат участниците от епизодите, представени през седмицата.

Утре вечер шоуто ще ни срещне с 23-годишната танцьорка Кристина Петкова(на снимката горе) от Горна Оряховица. От две години Криси живее и работи във Велико Търново, мечтата й е да учи психология и за започне собствен бизнес.

Атрактивната танцьорка участва в предаването, за да сбъдне една друга своя мечта – със спечелените пари да уголеми бюста си. Гости в студиото са майка й Марийка, баща й Марин, сестра й Полина и съквартирантката Христина.

Кристина обвинява родителите си, че са я възпитавали много строго и че обичат повече сестра й. Предаването ще акцентира на конфликта между родители-деца и дъщери-майки. Участничката се срамува от родителите си и не приема примиренческата позицията на майка си. Възприема се като много красива и счита външния си вид като превъзходство над останалите.

Вторият герой от утрешния епизод на „Цената на истината” е 29-годишен охранител от Русе. Христо Георгиев е еколог по образование, живее с родителите си, а от две години и половина е сериозно обвързан. В предаването Христо ще разкрие, че има сексуални фантазии с мъже и че няколко пъти е изневерявал на приятелката си. Повече ли кръшкат по-пълните мъже, ще стане ясно утре точно в 21:00 часа по Нова.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.